#PrimaveraMusical: La música valenciana reviscola

Esdeveniment

#PrimaveraMusical: La música valenciana reviscola

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots

#PrimaveraMusical: La música valenciana reviscola recorre les dos últimes dècades de la música valenciana des de la panoràmica del moviment de reviscolament que s'hi està produint els darrers anys. A través d'una sèrie de panells temàtics i vitrines amb llibres, revistes i marxandatge, hi descobrirem els grups de música, els artistes i les seues cançons. A més, el web primaveramusical.ua.es hi afegeix informació gràfica i audiovisual amb llistes de reproducció de YouTube i les activitats complementàries que s’han fet des que es va inaugurar l'exposició a Alacant i les que es faran en cada itinerància.

La mostra es pot veure des del dimecres, 10 de novembre, fins el 3 de desembre a la planta baixa de la Facultat d'Educació, Psicologia i Treball Social de la Universitat de Lleida (UdL).

Originària de la Universitat d'Alacant (UA), aquesta exposició arriba a Lleida de la mà de l'Institut de Llengües de la UdL després d'haver-se exhibit el curs passat al campus alacantí de Sant Vicent del Raspeig.

megabanner2_art_cultura

Agenda d'activitats

abril

dl dt dc dj dv ds dg
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30