Fira Q

Esdeveniment

Fira Q

Fira Q
Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Mitjana: 4 - Total: 1 vot
FIRA Q Balaguer obrirà les seves portes el dissabte dia 30 d’abril amb una seixantena d’activitats, entre demostracions, presentacions de productes, xerrades, tallers, receptes, desfilades, concursos ... distribuïdes paral·lelament en els diferents sectors que configuren enguany la fira, durant els dos dies.

I recordeu que enguany la Fira no tancarà al migdia i oferirà la possibilitat de quedar-se a dinar tot gaudint d’uns concerts vermut tant dissabte com diumenge.

DISSABTE, 30 D’ABRIL

10.00 h Obertura Fira Q.

10.00 h Inauguració de la X Jornada Tècnica de la Mel a càrrec l’Il·lm Sr. Jordi Ignasi Vidal, alcalde de Balaguer i el Sr. Ildefons Mateu, cap de l’oficina comarcal del DARP a La Noguera, a la sala A de l’altell del pavelló. (Veure programació específica)

10.30 h Inici de les activitats, tallers o presentacions en els diferents espais de demostració de cada sector. (Veure programació específica). 

11.00 h Inauguració oficial de Fira Q Balaguer, a càrrec de l’Hble. Sr. Jordi Baiget i Cantons, conseller d ’Empresa i Coneixement del Govern de la Generalitat de Catalunya. Lloc de trobada: davant la porta del pavelló. 
Tall de cinta i recorregut per la Fira. 

13.45 h Lliurament dels premis del IX Concurs “Reina de Mels”, a la sala A de l’altell del Pavelló.

14.00 h Concert vermut a càrrec de Xavier Monge Trio, amenitzem l’ambient amb una audició de jazz. Lloc: Sector Restauració i Gastronomia.

16.00 h Continuació de les activitats, tallers o presentacions en els diferents espais de demostració de cada sector. (Veure programació específica). 

20.30 h Tancament de la Fira Q.

23.45 h 1a “Fira J Balaguer 2016”. Nit jove amb les actuacions de Discomòbil Galaxy  i Deejay Oriol Garcia, amb una variada selecció d’estils musicals durant tota la nit, organitzat per l’Associació Joves Balaguer. Lloc: Pavelló Molí de l’Esquerrà.

 

DIUMENGE, 1 DE MAIG

10.00 h Obertura Fira Q.

10.30 h Inici de les activitats, tallers o presentacions en els diferents espais de demostració de cada sector. (Veure programació específica). 

13.45 h Concert acústic a càrrec d “Aquell parell”,  dos membres de la reclamada banda de versions Autoput, que interpretaran temes del pop & rock nacional i internacional, organitzat per Kroma Espectacles  (Balaguer). 

16.00 h Continuació de les activitats, tallers o presentacions en els diferents espais de demostració de cada sector. (Veure programació específica). 

18.30 h Inici del II Concurs de cuina amateur de proximitat “Terres de Ponent”, a l’aula de cuina del sector de restauració i gastronomia.

19.00 h Acte oficial de cloenda a càrrec de l’ Hble. Sra. Meritxell Serret i Aleu, consellera d Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

20.30 h Tancament de la Fira Q.

 

------------------------------------------

Durant els dos dies, i dins el marc de la fira, tindrà lloc:

La XXXI Mostra de Coques de recapte i samfaina, a càrrec dels diferents forners de La Noguera, organitzat per l’ Associació Gastronòmica i Cultural del Comtat d’Urgell. Preu tiquet: 3€

Planetari portàtil del Parc Astronòmic Montsec – Centre d’ Observació de 
l’ Univers. Adreçat a tots els públics, entrada gratuïta, ubicat a l’altell del Pavelló.

DISSABTE, 30 D’ABRIL

11.45 h “Millora la teva mobilitat. Solucions per als més grans”. Gamma de scooters elèctriques i solucions per moure’t, adapta un pujaescales a casa teva, instal·lació en un dia sense obres, a càrrec de Mecano Camp (Lleida). Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

12:30 h “Pintures més saludables”. Presentació la gamma de pintures transpirables, tan per a interior com per a exteriors, es presenten pintures per aplicar a brotxa o rodet i també pintures amb àrids per aplicar amb llana i acabat amb diferents textures, a càrrec de BigMat Ochoa (Balaguer). 
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

13.30 h “Finestres i eficiència energètica” a càrrec de Vialpe (Balaguer). Lloc: Sala B de l’altell del Pavelló.

16.15 h “Com es col·loca el paper decoratiu”, a càrrec de Xavier Martínez, organitzat per Decora Balaguer (Balaguer). 
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

17.00 h “Com entendre i pagar menys en la teva factura elèctrica”, a càrrec de Jaume Dalmau, cap del servei d’empresa del Departament d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, a Lleida. 
Es recomana als assistents que portin la seva factura elèctrica. 
Adreçat a consumidors domèstics o de petites empreses o negocis. 
Lloc: Sala A de l’altell del Pavelló.

18.30 h “La importància d’un bon descans”, a càrrec del fisioterapeuta Jaume Cases i Profitós, organitzat per Racó dels Somnis (Balaguer). 
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

19:00 h “Eficiència energètica sobre la bomba de calor a gas”, a càrrec de Ramon Jardí, tècnic de Gas Natural, presentat per Marc Montoliu de Tecmon (Balaguer). Lloc: Sala B altell Pavelló.

19:45 h Presentació del producte Baxab, el primer micro revestiment virtualment indestructible. Aplicació de microciment i procés d’aplicació sobre qualsevol tipus de superfície rígida,  a càrrec de l’empresa Topcret (Lleida). Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

 

DIUMENGE, 1 DE MAIG

11:00 h “Manteniments i supressió de barreres arquitectòniques”. Millora de preus i serveis per a nous clients i explicació de com tramitar els ajuts a la Generalitat de Catalunya, a càrrec d Embarba Ascensors (Lleida).
 Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

12.45 h “Estalvi d’energia i comoditat des del telèfon mòbil”, a càrrec de Busquets (Balaguer ).  Lloc: al mateix estand ubicat al Sector Habitatge.

13:00 h “Internet per a Comunitats de Veïns”, a càrrec de Fornés (Balaguer). Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

17:30 h “Com apliquem una tècnica: Caravaggio”, a càrrec de Julián Pelegrina, organitzat per Decora Balaguer (Balaguer). 
Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

19:30 h “Reviure la fusta d’exterior”, a càrrec de la Fusteria Durany (Balaguer). Lloc: Zona de Demostracions del Sector Habitatge.

20:00 h “Mobles per a espais multifuncionals”. Exposició de novetats en mecanismes, per aquest tipus de mobiliari, a càrrec de Mobles El Mas (Bellcaire d’Urgell). Lloc: al mateix estand ubicat al Sector de l’ Habitatge.

DISSABTE 30 D’ABRIL

10.30 h Esmorzar relaxant, a càrrec del Parc de les Olors (Ivars de Noguera).

11.30 h Tast i degustació de “Coca de cabell d’àngel i xocolata”, a càrrec Lo + bo de Lleida (Mollerussa).

12.30h Taller i degustació de mels gourmet, a càrrec de Torrons i Mel Alemany (Os de Balaguer).

13.30 h Tast guiat i degustació de cava Vintage Reserva (Brut Nature), a càrrec del celler Maset del Lleó (La Granada).

16.00 h  Taller de xocolata per a nens i adults, a càrrec de Xocolato (Saragossa).

17.00 h Tast i degustació de quatre varietats de cervesa artesana, a càrrec de Cerveses de Ponent (Seró). 
 
18.00 h Tast i degustació de productes locals de cuina de proximitat, a càrrec de l’Associació Noguera Cuina (Balaguer).

19.00 h Tast guiat i degustació de vins joves, a càrrec de Celler Casa Patau (Menàrguens).

 

DIUMENGE 1 DE MAIG 

10.30 h Xerrada sobre l’alimentació i la salut mental, a càrrec de Molí de les Tinalles (Vilanova de la Sal).

11.30 h  Tast guiat i degustació del formatge artesà i les seves peculiaritats, a càrrec de Formatgeries de Clua (la Clua de Meià).

12.30 h Tast guiat i degustació del saborós tomàquet tipus pera, deshidratat al sol i envasat amb oli d’oliva Verge Extra amb espècies aromàtiques de muntanya, a càrrec d’EncantAran (Vilamós)

13.30 h Estofat de vedella amb productes de la terra, a càrrec de Llum Ariño, de Cal Basiet (Albesa).

16.00 h Taller de piruletes de xocolata, a càrrec de Xocolates Bonar (Vallfogona de Balaguer).

17.00 h Tast guiat i degustació de formatge fresc, a càrrec d’Explotacions Vilavella (Basturs).

18.00 h Taller-degustació de tupí, a càrrec de Xolís d’ Adons (el Pont de Suert). 

19.00 h Tast d’olis, a càrrec de l’Associació dels Molins d’Oli de La Noguera (Balaguer). A continuació, tast de mels, a càrrec de l’Associació d’Apicultors Lleidatans.

DISSABTE, 30 D’ABRIL

10.30 h 1r taller: Elaboració de trufes de xocolata, a càrrec del Petit Xef. Dirigit a pares i fills de 4 a 12 anys.

11.30 h  2n taller: Elaboració de trufes de xocolata, a càrrec del Petit Xef. Dirigit a pares i fills de 4 a 12 anys.

12.30 h 3r taller: Elaboració de trufes de xocolata, a càrrec del Petit Xef. Dirigit a pares i fills de 4 a 12 anys.

16.30 h 1r taller: Aprenem a fer la nostra coca de samfaina, a càrrec del Petit Xef. Dirigit a pares i fills de 4 a 12 anys

17.30 h 2n taller: Aprenem a fer la nostra coca de samfaina, a càrrec del Petit Xef. Dirigit a pares i fills de 4 a 12 anys

18.30 h 3r taller: Aprenem a fer la nostra coca de samfaina, a càrrec del Petit Xef. Dirigit a pares i fills de 4 a 12 anys

 

DIUMENGE, 1 DE MAIG

11.00 h Actuació infantil a càrrec de la companyia Gil i els ratataplam, organitzat per KROMA ESPECTACLES (Balaguer).

16.30 h 1r taller: Preparem el berenar tot elaborant un pirata barbut!, a càrrec del Petit Xef. Dirigit a pares i fills de 4 a 12 anys.

17.30 h 2n taller: Preparem el berenar tot elaborant un pirata barbut!, a càrrec del Petit Xef. Dirigit a pares i fills de 4 a 12 anys.

18.30 h 3r taller: Preparem el berenar tot elaborant un pirata barbut!, a càrrec del Petit Xef. Dirigit a pares i fills de 4 a 12 anys.

DISSABTE, 30 D’ABRIL

Durant els dos dies, i en diferents franges horàries, demostració de Chroma Key, a càrrec de Fotomaton Ponent (Térmens). Lloc: al mateix estand.

Durant els dos dies, Concurs de Dibuix Infantil, a càrrec de PubliNOGUERA (Balaguer). Lloc: al mateix estand. 

10.45 h “Electronic sport league by CompsaOnline”. 
Demostració de competició real del joc League of legends per dos jugadors del torneig oficial euw, organitzat per CompsaOnline (Balaguer). 
Lloc: Zona Demostracions Sector Comerç i Serveis. 

12.00 h Desfilada de Moda i Complements dels diferents comerços de la ciutat, a càrrec de l’Agència Il·lusions de Mollerussa. Hi desfilaran: Joima, Logiesport, Baby & Co, Camiseria Borràs, Merceria Bonet, Le Coquett, It’s Only, Robes, Il Bambino, Nou Pass, Crash Balaguer, Indiana, Gemma Íntim. Lloc: Zona Demostracions Sector Comerç i Serveis. 
Aquesta desfilada es repetirà a les 18.00 h.

16.00 h Xerrada de “Google, el primer aparador del teu negoci”. Com crear, modificar la fitxa d’un negoci, empresa, etc., al cercador Google, a càrrec de Rafel Jesús de Guia Balaguer- Lleida Tours360 (Balaguer). 
Lloc: Sala B, altell del Pavelló.

17.00 h  “Ajuda al teu negoci amb una app per telèfons mòbils”. Donar-se a conèixer reduint costos de publicitat i màrqueting, a càrrec Rafa Martínez i Joan Mateu, organitzat per Semat- Vodafone (Balaguer). Lloc: Sala B, altell del Pavelló.

18.00 h Repetició de la desfilada de Moda i Complements.
 Lloc: Zona Demostracions Sector Comerç i Serveis.

19.00 h Demostració de diferents estils de dansa, a càrrec de Cia. de Dansa Montse Miret- Escola de Dansa de Balaguer. 
Lloc: Zona Demostracions Sector de Comerç i Serveis.

 

DIUMENGE, 1 DE MAIG

11.00 h Taller explicatiu de com realitzar un capgròs amb un power-point d’imatges d’un mètode senzill amb materials reciclats, i un altre que explica el mètode tradicional, a  càrrec de Cartó- Artesania i Disseny (Balaguer). 
Lloc: Zona Demostracions Sector de Comerç i Serveis.

12.00 h Desfilada de Moda i Complements dels diferents comerços de la ciutat (repetició), a càrrec de l’Agència Il·lusions de Mollerussa. 
Hi desfilaran: Joima, Logiesport, Baby & Co, Camiseria Borràs, Merceria Bonet, Le Coquett, It’s Only, Robes, Il Bambino, Nou Pass, Crash Balaguer, Indiana, Gemma Íntim. 
Lloc: Zona Demostracions Sector de Comerç i Serveis. 
Aquesta desfilada es repetirà a les 18.00 h.

13.00 h Presentació i prova d’una bicicleta elèctrica, a càrrec de Cicles Pedra (Balaguer).Lloc: Zona exterior al darrere del Pavelló. 
Punt de trobada, al mateix estand.

13.45 h Concert acústic amb “Aquell parell”,  dos membres de la reclamada banda de versions Autoput, que interpretaran temes del pop & rock nacional i internacional, organitzat per Kroma Espectacles  (Balaguer). Lloc: Zona Demostracions Sector de Comerç i Serveis.

17.00 h “Per a què serveixen els botons de la càmera fotogràfica?”, a càrrec de Fotografia Bergé (Balaguer). 
Lloc: Zona Demostracions del Sector de Comerç i Serveis.

18.00 h Repetició de la desfilada de Moda i Complements.
 Lloc: Zona Demostracions Sector Comerç i Serveis.

19.30 h Demostració de modelat en 3D i Videojocs, a càrrec de Robert Bernat i Jaume Castell, de l’Informatik- Sitcons (Balaguer).
 Lloc: Zona Demostracions Sector Comerç i Serveis.

DISSABTE, 30 D’ABRIL

11.00 h  Calamarsets amb tempura de mango, maionesa d’espinacs amb yuzu i coriandre, a càrrec del restaurant Les Roquetes (Balaguer).

13.00 h Gintònic, mojito i còctel amb “tapa”, a càrrec de Cafeteria 1900 (Balaguer).

16.00 h Cafès a càrrec de l’alumnat de l ’Escola d’ Hoteleria i Turisme (Lleida).

17.15 h Pastís de formatge en Carnestoltes, a càrrec del restaurant El Tastet del Reng (Balaguer).

18.45 h Iniciació al món del vi de la mà del sommelier Juanjo Cerezuela.

19.30 h Sotabosc dolç i la seva boira aromàtica, guanyador del Concurs Internacional de Cuina Creativa a Madrid Fusión, del restaurant Cal Xirricló (Balaguer).

 

DIUMENGE, 1 D E MAIG

10.15 h Elaboració d’una coca de samfaina, a càrrec del Forn Inalba (Balaguer).

11.15 h Risotto de cranc de riu amb llimona, de la mà del xef Bobby Cabral del Monestir de les Avellanes (Os de Balaguer).

12.45 h Filet de porc amb gelatina “picant” de xocolata, a càrrec del bar La Noguera, en representació del Col·lectiu de Bars i Restaurants del Centre Històric (Balaguer).

17.00 h Crema de Sant Josep i elaboració de pastís “Sopa anglesa”, a càrrec de Pastisseria Graells (Balaguer).

18.30 h II Concurs de cuina amateur de proximitat de Les Terres de Ponent

megabanner2_espectacles

Agenda

agost

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
 
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 
 
 
 
 

Enquesta