Pepe Rivero Trio

Esdeveniment

Pepe Rivero Trio

Sense programacions vigents
Compra d'entrades
Encara sense vots
PEPE RIVERO és un pianista de talent i personalitat abassegadora. La seva música és autèntic jazz llatí i les seves arrels cubanes es perceben en cada composició, fins i tot quan la samba, la bossa-nova o el flamenc són la nota distintiva.

El pianista i compositor PEPE RIVERO forma part d'una nova generació de músics cubans que han irromput en l'escena internacional del jazz. Després d'acabar els seus estudis de piano clàssic a l'Havana es va interessar pel jazz i des de llavors ha col·laborat amb artistes com David Murray, Paquito D’Rivera, Omara Portuondo, Diego "El Cigala" o Celia Cruz, amb la qual no solsament va girar en nombroses ocasions, sinó que va aportar noves composicions i arranjaments als seus enregistraments al costat d'ella.

En el seu anterior treball d'estudi, "Los boleros de Chopin" (Universal 2011), revisitava al compositor clàssic en clau cubana. Una lectura personal amb el seu sentit propi del tradicional, el seu tarannà festiu i cubaníssim de la música, capaç de transformar quanta partitura li posin per davant. Pel seu últim disc, "Homage To Monk", homenatge al mític pianista, s'ha envoltat d'un impressionant elenc de músics espanyols i cubans.

megabanner2_espectacles

Agenda

gener

dl dt dc dj dv ds dg
 
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31
 
 
 

Enquesta

Com veieu que 'Glovo' aterri a Lleida?