Avís legal

Església de Sant Joan d'Arties Ctra. de Salardú · 25599 ARTIES, Lleida · Tel: 973 641 815
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Església de Sant Joan d'Arties —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Església de Sant Joan d'Arties , bé de societats del grup al qual Església de Sant Joan d'Arties pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Església de Sant Joan d'Arties és propietat exclusiva de Església de Sant Joan d'Arties i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Església de Sant Joan d'Arties és de Església de Sant Joan d'Arties o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Església de Sant Joan d'Arties o dels seus proveïdors.

Església de Sant Joan d'Arties i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Església de Sant Joan d'Arties són marques protegides per Església de Sant Joan d'Arties . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Església de Sant Joan d'Arties (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Església de Sant Joan d'Arties constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Església de Sant Joan d'Arties es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Església de Sant Joan d'Arties es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Església de Sant Joan d'Arties com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Església de Sant Joan d'Arties no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Església de Sant Joan d'Arties no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Església de Sant Joan d'Arties .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Església de Sant Joan d'Arties inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Església de Sant Joan d'Arties no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Església de Sant Joan d'Arties no implica que Església de Sant Joan d'Arties l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Església de Sant Joan d'Arties es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Església de Sant Joan d'Arties.

Església de Sant Joan d'Arties exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Església de Sant Joan d'Arties o de webs de tercers.

Església de Sant Joan d'Arties no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Església de Sant Joan d'Arties.

El contingut del web de Església de Sant Joan d'Arties únicament és aplicable a territori espanyol.

Església de Sant Joan d'Arties garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Església de Sant Joan d'Arties. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Església de Sant Joan d'Arties , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Església de Sant Joan d'Arties enviant un e-mail a: info.museu@aran.org

© Església de Sant Joan d'Arties · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Església de Sant Joan d'Arties Ctra. de Salardú · 25599 ARTIES, Lleida · Tel: 973 641 815