Avís legal

Teatre Municipal de Balaguer
Espai del TEATRE DE BALAGUER Carrer Àngel Guimerà, 28, · 25600 BALAGUER, Lleida · Tel: 973 445252

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Espai del TEATRE DE BALAGUER —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Espai del TEATRE DE BALAGUER , bé de societats del grup al qual Espai del TEATRE DE BALAGUER pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Espai del TEATRE DE BALAGUER és propietat exclusiva de Espai del TEATRE DE BALAGUER i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Espai del TEATRE DE BALAGUER és de Espai del TEATRE DE BALAGUER o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Espai del TEATRE DE BALAGUER o dels seus proveïdors.

Espai del TEATRE DE BALAGUER i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Espai del TEATRE DE BALAGUER són marques protegides per Espai del TEATRE DE BALAGUER . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Espai del TEATRE DE BALAGUER (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Espai del TEATRE DE BALAGUER constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Espai del TEATRE DE BALAGUER es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Espai del TEATRE DE BALAGUER es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Espai del TEATRE DE BALAGUER com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Espai del TEATRE DE BALAGUER no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Espai del TEATRE DE BALAGUER no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Espai del TEATRE DE BALAGUER .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Espai del TEATRE DE BALAGUER inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Espai del TEATRE DE BALAGUER no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Espai del TEATRE DE BALAGUER no implica que Espai del TEATRE DE BALAGUER l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Espai del TEATRE DE BALAGUER es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Espai del TEATRE DE BALAGUER.

Espai del TEATRE DE BALAGUER exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Espai del TEATRE DE BALAGUER o de webs de tercers.

Espai del TEATRE DE BALAGUER no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Espai del TEATRE DE BALAGUER.

El contingut del web de Espai del TEATRE DE BALAGUER únicament és aplicable a territori espanyol.

Espai del TEATRE DE BALAGUER garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Espai del TEATRE DE BALAGUER. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Espai del TEATRE DE BALAGUER , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Espai del TEATRE DE BALAGUER enviant un e-mail a: teatre@balaguer.cat

© Teatre Municipal de Balaguer · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Espai del TEATRE DE BALAGUER Carrer Àngel Guimerà, 28, · 25600 BALAGUER, Lleida · Tel: 973 445252