Avís legal

Tel: 973 262 222
A. ESPIN Gestoria Lluis Companys, 25, 1er. · 25003 LLEIDA · Tel: 973 262 222
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web A. ESPIN Gestoria —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de A. ESPIN Gestoria , bé de societats del grup al qual A. ESPIN Gestoria pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web A. ESPIN Gestoria és propietat exclusiva de A. ESPIN Gestoria i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web A. ESPIN Gestoria és de A. ESPIN Gestoria o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de A. ESPIN Gestoria o dels seus proveïdors.

A. ESPIN Gestoria i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de A. ESPIN Gestoria són marques protegides per A. ESPIN Gestoria . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de A. ESPIN Gestoria (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de A. ESPIN Gestoria constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

A. ESPIN Gestoria es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, A. ESPIN Gestoria es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de A. ESPIN Gestoria com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i A. ESPIN Gestoria no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. A. ESPIN Gestoria no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de A. ESPIN Gestoria .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que A. ESPIN Gestoria inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que A. ESPIN Gestoria no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a A. ESPIN Gestoria no implica que A. ESPIN Gestoria l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de A. ESPIN Gestoria es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup A. ESPIN Gestoria.

A. ESPIN Gestoria exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de A. ESPIN Gestoria o de webs de tercers.

A. ESPIN Gestoria no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de A. ESPIN Gestoria.

El contingut del web de A. ESPIN Gestoria únicament és aplicable a territori espanyol.

A. ESPIN Gestoria garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de A. ESPIN Gestoria. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de A. ESPIN Gestoria , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de A. ESPIN Gestoria enviant un e-mail a: espin@lleida.com

© A. ESPIN Gestoria · Tots els drets reservats · Avís legal ·
A. ESPIN Gestoria Lluis Companys, 25, 1er. · 25003 LLEIDA · Tel: 973 262 222