Avís legal

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Fàbrica de la Llana —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Fàbrica de la Llana , bé de societats del grup al qual Fàbrica de la Llana pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Fàbrica de la Llana és propietat exclusiva de Fàbrica de la Llana i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Fàbrica de la Llana és de Fàbrica de la Llana o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Fàbrica de la Llana o dels seus proveïdors.

Fàbrica de la Llana i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Fàbrica de la Llana són marques protegides per Fàbrica de la Llana . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Fàbrica de la Llana (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Fàbrica de la Llana constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Fàbrica de la Llana es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Fàbrica de la Llana es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Fàbrica de la Llana com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Fàbrica de la Llana no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Fàbrica de la Llana no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Fàbrica de la Llana .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Fàbrica de la Llana inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Fàbrica de la Llana no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Fàbrica de la Llana no implica que Fàbrica de la Llana l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Fàbrica de la Llana es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Fàbrica de la Llana.

Fàbrica de la Llana exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Fàbrica de la Llana o de webs de tercers.

Fàbrica de la Llana no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Fàbrica de la Llana.

El contingut del web de Fàbrica de la Llana únicament és aplicable a territori espanyol.

Fàbrica de la Llana garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Fàbrica de la Llana. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Fàbrica de la Llana , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Fàbrica de la Llana enviant un e-mail a: info.museu@aran.org

© Fàbrica de la Llana · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Fàbrica de la Llana Ribaèta, s/n · 25530 VIELHA, Lleida · Tel: 973 641 815