Avís legal

Tel: 973 242 608
FERRETERIA RAMON SOLER Polig. Ind. Camí dels Frares, parc. 27/28 · 25197 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 242 608

Avís legal

Tots els continguts del lloc web FERRETERIA RAMON SOLER —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de FERRETERIA RAMON SOLER , bé de societats del grup al qual FERRETERIA RAMON SOLER pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web FERRETERIA RAMON SOLER és propietat exclusiva de FERRETERIA RAMON SOLER i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web FERRETERIA RAMON SOLER és de FERRETERIA RAMON SOLER o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de FERRETERIA RAMON SOLER o dels seus proveïdors.

FERRETERIA RAMON SOLER i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de FERRETERIA RAMON SOLER són marques protegides per FERRETERIA RAMON SOLER . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de FERRETERIA RAMON SOLER (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de FERRETERIA RAMON SOLER constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

FERRETERIA RAMON SOLER es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, FERRETERIA RAMON SOLER es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de FERRETERIA RAMON SOLER com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i FERRETERIA RAMON SOLER no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. FERRETERIA RAMON SOLER no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de FERRETERIA RAMON SOLER .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que FERRETERIA RAMON SOLER inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que FERRETERIA RAMON SOLER no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a FERRETERIA RAMON SOLER no implica que FERRETERIA RAMON SOLER l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de FERRETERIA RAMON SOLER es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup FERRETERIA RAMON SOLER.

FERRETERIA RAMON SOLER exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de FERRETERIA RAMON SOLER o de webs de tercers.

FERRETERIA RAMON SOLER no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de FERRETERIA RAMON SOLER.

El contingut del web de FERRETERIA RAMON SOLER únicament és aplicable a territori espanyol.

FERRETERIA RAMON SOLER garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de FERRETERIA RAMON SOLER. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de FERRETERIA RAMON SOLER , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de FERRETERIA RAMON SOLER enviant un e-mail a: info@ramonsoler.com

© FERRETERIA RAMON SOLER · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FERRETERIA RAMON SOLER Polig. Ind. Camí dels Frares, parc. 27/28 · 25197 LLEIDA, Lleida · Tel: 973 242 608
 · CONDICIONS DE COMPRA