Avís legal

FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció c/ Alcalde Sol, 4 POLICLÍNIC LLEIDA · 25003 LLEIDA · Tel: +34 973 288 127
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció , bé de societats del grup al qual FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció és propietat exclusiva de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció és de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció o dels seus proveïdors.

FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció són marques protegides per FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció no implica que FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció.

FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció o de webs de tercers.

FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció.

El contingut del web de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció únicament és aplicable a territori espanyol.

FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció enviant un e-mail a: info@fivlleida.cat

© FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FIV LLEIDA Infertilitat i Reproducció c/ Alcalde Sol, 4 POLICLÍNIC LLEIDA · 25003 LLEIDA · Tel: +34 973 288 127