Avís legal

Tel: 973 232 769 - 973 244 443
FLORISTERIA ARROYO Av.de Balmes, 25 · 25006 LLEIDA · Tel: 973 232 769 - 973 244 443

Avís legal

Tots els continguts del lloc web FLORISTERIA ARROYO —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de FLORISTERIA ARROYO , bé de societats del grup al qual FLORISTERIA ARROYO pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web FLORISTERIA ARROYO és propietat exclusiva de FLORISTERIA ARROYO i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web FLORISTERIA ARROYO és de FLORISTERIA ARROYO o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de FLORISTERIA ARROYO o dels seus proveïdors.

FLORISTERIA ARROYO i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de FLORISTERIA ARROYO són marques protegides per FLORISTERIA ARROYO . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de FLORISTERIA ARROYO (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de FLORISTERIA ARROYO constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

FLORISTERIA ARROYO es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, FLORISTERIA ARROYO es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de FLORISTERIA ARROYO com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i FLORISTERIA ARROYO no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. FLORISTERIA ARROYO no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de FLORISTERIA ARROYO .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que FLORISTERIA ARROYO inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que FLORISTERIA ARROYO no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a FLORISTERIA ARROYO no implica que FLORISTERIA ARROYO l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de FLORISTERIA ARROYO es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup FLORISTERIA ARROYO.

FLORISTERIA ARROYO exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de FLORISTERIA ARROYO o de webs de tercers.

FLORISTERIA ARROYO no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de FLORISTERIA ARROYO.

El contingut del web de FLORISTERIA ARROYO únicament és aplicable a territori espanyol.

FLORISTERIA ARROYO garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de FLORISTERIA ARROYO. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de FLORISTERIA ARROYO , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de FLORISTERIA ARROYO enviant un e-mail a: arroyo@interflora.es

© Floristeria Arroyo · Tots els drets reservats · Avís legal ·
FLORISTERIA ARROYO Av.de Balmes, 25 · 25006 LLEIDA · Tel: 973 232 769 - 973 244 443