Avís legal

Tel: 973 150 402 - 676 529 443
Frederic Simó Forja Artística
Frederic Simó Forja Artística Prat de la Riba, 27 · 25430 JUNEDA, Lleida · Tel: 973 150 402 - 676 529 443
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Frederic Simó Forja Artística —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Frederic Simó Forja Artística , bé de societats del grup al qual Frederic Simó Forja Artística pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Frederic Simó Forja Artística és propietat exclusiva de Frederic Simó Forja Artística i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Frederic Simó Forja Artística és de Frederic Simó Forja Artística o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Frederic Simó Forja Artística o dels seus proveïdors.

Frederic Simó Forja Artística i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Frederic Simó Forja Artística són marques protegides per Frederic Simó Forja Artística . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Frederic Simó Forja Artística (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Frederic Simó Forja Artística constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Frederic Simó Forja Artística es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Frederic Simó Forja Artística es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Frederic Simó Forja Artística com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Frederic Simó Forja Artística no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Frederic Simó Forja Artística no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Frederic Simó Forja Artística .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Frederic Simó Forja Artística inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Frederic Simó Forja Artística no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Frederic Simó Forja Artística no implica que Frederic Simó Forja Artística l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Frederic Simó Forja Artística es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Frederic Simó Forja Artística.

Frederic Simó Forja Artística exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Frederic Simó Forja Artística o de webs de tercers.

Frederic Simó Forja Artística no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Frederic Simó Forja Artística.

El contingut del web de Frederic Simó Forja Artística únicament és aplicable a territori espanyol.

Frederic Simó Forja Artística garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Frederic Simó Forja Artística. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Frederic Simó Forja Artística , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Frederic Simó Forja Artística enviant un e-mail a: forja@fredericsimo.com

© Frederic Simó Forja Artística · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Frederic Simó Forja Artística Prat de la Riba, 27 · 25430 JUNEDA, Lleida · Tel: 973 150 402 - 676 529 443