Avís legal

Tel: 973 266 110
HLA PERPETUO SOCORRO C/. Bisbe Meseguer, 3 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 266 110
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web HLA PERPETUO SOCORRO —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de HLA PERPETUO SOCORRO , bé de societats del grup al qual HLA PERPETUO SOCORRO pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web HLA PERPETUO SOCORRO és propietat exclusiva de HLA PERPETUO SOCORRO i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web HLA PERPETUO SOCORRO és de HLA PERPETUO SOCORRO o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de HLA PERPETUO SOCORRO o dels seus proveïdors.

HLA PERPETUO SOCORRO i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de HLA PERPETUO SOCORRO són marques protegides per HLA PERPETUO SOCORRO . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de HLA PERPETUO SOCORRO (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de HLA PERPETUO SOCORRO constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

HLA PERPETUO SOCORRO es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, HLA PERPETUO SOCORRO es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de HLA PERPETUO SOCORRO com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i HLA PERPETUO SOCORRO no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. HLA PERPETUO SOCORRO no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de HLA PERPETUO SOCORRO .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que HLA PERPETUO SOCORRO inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que HLA PERPETUO SOCORRO no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a HLA PERPETUO SOCORRO no implica que HLA PERPETUO SOCORRO l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de HLA PERPETUO SOCORRO es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup HLA PERPETUO SOCORRO.

HLA PERPETUO SOCORRO exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de HLA PERPETUO SOCORRO o de webs de tercers.

HLA PERPETUO SOCORRO no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de HLA PERPETUO SOCORRO.

El contingut del web de HLA PERPETUO SOCORRO únicament és aplicable a territori espanyol.

HLA PERPETUO SOCORRO garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de HLA PERPETUO SOCORRO. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de HLA PERPETUO SOCORRO , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de HLA PERPETUO SOCORRO enviant un e-mail a: hugo.navarro@grupohla.com

© HLA Perpetuo Socorro · Tots els drets reservats · Avís legal ·
HLA PERPETUO SOCORRO C/. Bisbe Meseguer, 3 · 25003 LLEIDA · Tel: 973 266 110