Avís legal

Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA C/.Governador Montcada , 13 baixos · 25002 LLEIDA · Tel: 973 273 069
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA , bé de societats del grup al qual Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA és propietat exclusiva de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA és de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA o dels seus proveïdors.

Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA són marques protegides per Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA no implica que Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA.

Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA o de webs de tercers.

Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA.

El contingut del web de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA únicament és aplicable a territori espanyol.

Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA enviant un e-mail a: lleida@institutocefer.com

© Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Institut de Reproducció CEFER-LLEIDA C/.Governador Montcada , 13 baixos · 25002 LLEIDA · Tel: 973 273 069