Avís legal

Tel: 615 609 553 - 973 224 711
LLEIDA ASSISTENCIAL C/. Taquígraf Martí, 1 Altell · 25008 LLEIDA · Tel: 615 609 553 - 973 224 711
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web LLEIDA ASSISTENCIAL —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de LLEIDA ASSISTENCIAL , bé de societats del grup al qual LLEIDA ASSISTENCIAL pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web LLEIDA ASSISTENCIAL és propietat exclusiva de LLEIDA ASSISTENCIAL i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web LLEIDA ASSISTENCIAL és de LLEIDA ASSISTENCIAL o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de LLEIDA ASSISTENCIAL o dels seus proveïdors.

LLEIDA ASSISTENCIAL i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de LLEIDA ASSISTENCIAL són marques protegides per LLEIDA ASSISTENCIAL . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de LLEIDA ASSISTENCIAL (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de LLEIDA ASSISTENCIAL constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

LLEIDA ASSISTENCIAL es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, LLEIDA ASSISTENCIAL es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de LLEIDA ASSISTENCIAL com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i LLEIDA ASSISTENCIAL no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. LLEIDA ASSISTENCIAL no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de LLEIDA ASSISTENCIAL .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que LLEIDA ASSISTENCIAL inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que LLEIDA ASSISTENCIAL no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a LLEIDA ASSISTENCIAL no implica que LLEIDA ASSISTENCIAL l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de LLEIDA ASSISTENCIAL es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup LLEIDA ASSISTENCIAL.

LLEIDA ASSISTENCIAL exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de LLEIDA ASSISTENCIAL o de webs de tercers.

LLEIDA ASSISTENCIAL no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de LLEIDA ASSISTENCIAL.

El contingut del web de LLEIDA ASSISTENCIAL únicament és aplicable a territori espanyol.

LLEIDA ASSISTENCIAL garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de LLEIDA ASSISTENCIAL. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de LLEIDA ASSISTENCIAL , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de LLEIDA ASSISTENCIAL enviant un e-mail a: montse@lleidaassistencial.com

© Lleida Assistencial · Tots els drets reservats · Avís legal ·
LLEIDA ASSISTENCIAL C/. Taquígraf Martí, 1 Altell · 25008 LLEIDA · Tel: 615 609 553 - 973 224 711