Avís legal

Tel: 638 747 009 / 633 535 523
MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS Gran Passeig de Ronda, 143 · 25008 LLEIDA · Tel: 638 747 009 / 633 535 523
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS , bé de societats del grup al qual MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS és propietat exclusiva de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS és de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS o dels seus proveïdors.

MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS són marques protegides per MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS no implica que MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS.

MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS o de webs de tercers.

MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS.

El contingut del web de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS únicament és aplicable a territori espanyol.

MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS enviant un e-mail a: info@manelmontes.cat

© MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS · Tots els drets reservats · Avís legal ·
MANEL MONTES SERVEIS IMMOBILIARIS Gran Passeig de Ronda, 143 · 25008 LLEIDA · Tel: 638 747 009 / 633 535 523