Avís legal

MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI C/ Museu, 4 · 25650 ISONA, Lleida · Tel: 973 665 062
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI , bé de societats del grup al qual MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI és propietat exclusiva de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI és de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI o dels seus proveïdors.

MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI són marques protegides per MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI no implica que MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI.

MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI o de webs de tercers.

MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI.

El contingut del web de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI únicament és aplicable a territori espanyol.

MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI enviant un e-mail a: museucd@parc-cretaci.com

© Museu Conca Dellà Parc Cretaci · Tots els drets reservats · Avís legal ·
MUSEU CONCA DELLÀ PARC CRETACI C/ Museu, 4 · 25650 ISONA, Lleida · Tel: 973 665 062