Avís legal

Museu d'Arquitectura i Urbanisme "Josep Mas Dordal"
MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" Carrer Pitàgores, 2 · 25100 ALMACELLES, Lleida · Tel: 973 742 001
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" , bé de societats del grup al qual MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" és propietat exclusiva de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" és de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" o dels seus proveïdors.

MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" són marques protegides per MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" no implica que MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL".

MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" o de webs de tercers.

MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL".

El contingut del web de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" únicament és aplicable a territori espanyol.

MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL". Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" enviant un e-mail a: mau@almacelles.cat

© Museu d'Arquitectura i Urbanisme "Josep Mas Dordal" · Tots els drets reservats · Avís legal ·
MUSEU D'ARQUITECTURA I URBANISME "JOSEP MAS DORDAL" Carrer Pitàgores, 2 · 25100 ALMACELLES, Lleida · Tel: 973 742 001