Avís legal

Tel: 973 481 640
MUSEU DE L'ESCOLA RURAL Crta. de Solsona-Bassella, Km. 10,5 · 25289 CASTELLAR DE LA RIBERA · Tel: 973 481 640
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web MUSEU DE L'ESCOLA RURAL —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL , bé de societats del grup al qual MUSEU DE L'ESCOLA RURAL pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web MUSEU DE L'ESCOLA RURAL és propietat exclusiva de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web MUSEU DE L'ESCOLA RURAL és de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL o dels seus proveïdors.

MUSEU DE L'ESCOLA RURAL i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL són marques protegides per MUSEU DE L'ESCOLA RURAL . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

MUSEU DE L'ESCOLA RURAL es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, MUSEU DE L'ESCOLA RURAL es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i MUSEU DE L'ESCOLA RURAL no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. MUSEU DE L'ESCOLA RURAL no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que MUSEU DE L'ESCOLA RURAL inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que MUSEU DE L'ESCOLA RURAL no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a MUSEU DE L'ESCOLA RURAL no implica que MUSEU DE L'ESCOLA RURAL l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup MUSEU DE L'ESCOLA RURAL.

MUSEU DE L'ESCOLA RURAL exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL o de webs de tercers.

MUSEU DE L'ESCOLA RURAL no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL.

El contingut del web de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL únicament és aplicable a territori espanyol.

MUSEU DE L'ESCOLA RURAL garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de MUSEU DE L'ESCOLA RURAL enviant un e-mail a: ajuntament@castellarribera.ddl.net

© MUSEU DE L'ESCOLA RURAL · Tots els drets reservats · Avís legal ·
MUSEU DE L'ESCOLA RURAL Crta. de Solsona-Bassella, Km. 10,5 · 25289 CASTELLAR DE LA RIBERA · Tel: 973 481 640