Avís legal

Tel: 973 482 999
NETEGES PILAR RIU Cr. Angel Guimerà, 25 D. · 25280 SOLSONA, Lleida · Tel: 973 482 999
Localització

Avís legal

Tots els continguts del lloc web NETEGES PILAR RIU —que inclouen, sense caràcter limitador, textos, gràfics, logotips, icones de botons, imatges, arxius d'àudio i software, etc.— són, bé propietat de NETEGES PILAR RIU , bé de societats del grup al qual NETEGES PILAR RIU pertany, bé dels clients o proveïdors, i estan protegits per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. La compilació (entenent-se com a tal la recopilació, ordenació i muntatge) de tot el contingut del lloc web NETEGES PILAR RIU és propietat exclusiva de NETEGES PILAR RIU i es troba protegida per les normes nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual. Tot el software utilitzat al lloc web NETEGES PILAR RIU és de NETEGES PILAR RIU o els seus proveïdors de software, i es troba protegit per les lleis nacionals i internacionals de propietat industrial i intel·lectual.

Queda totalment prohibida qualsevol mena d'utilització del contingut d'aquest lloc web, incloses la seva reproducció, modificació, distribució, transmissió, posterior publicació, exhibició o representació total o parcial, sense consentiment exprés de NETEGES PILAR RIU o dels seus proveïdors.

NETEGES PILAR RIU i altres denominacions de productes, serveis, gràfics i logotips de NETEGES PILAR RIU són marques protegides per NETEGES PILAR RIU . Les denominacions d'altres productes, serveis i companyies esmentades en aquest document poden ser marques registrades dels seus respectius propietaris.

La reproducció, modificació, còpia, ús, distribució, comercialització, comunicació pública o qualsevol altra utilització de la informació continguda en el lloc web de NETEGES PILAR RIU (inclosos el seu propi disseny, configuració i forma d'exposició del lloc web) que es realitzin sense autorització de NETEGES PILAR RIU constitueix una infracció de la legislació vigent en matèria de propietat intel·lectual.

NETEGES PILAR RIU es reserva tots els drets a modificar, limitar o cancel·lar l'accés i els continguts del web en qualsevol moment i no assumeix cap responsabilitat sobre la seva actualització. Així mateix, NETEGES PILAR RIU es reserva la facultat d'efectuar modificacions en la configuració o presentació del seu web, i pot fer ús d'aquesta facultat sense avís previ.

Tant l'accés al web de NETEGES PILAR RIU com l'ús de qualsevol informació continguda és d'exclusiva responsabilitat de la persona que hi accedeix o l'usa, i NETEGES PILAR RIU no respon de cap conseqüència, dany o perjudici que pogués derivar-se de l'accés o ús de la informació. NETEGES PILAR RIU no garanteix que la informació, text, gràfics, vincles o qualsevol altre contingut del seu web siguin exactes o complets, i hi exclou, especialment, qualsevol responsabilitat que es pogués derivar dels continguts i serveis comercials o d'altra índole de webs que es poguessin enllaçar electrònicament ( link ), directament o indirectament, a través del web de NETEGES PILAR RIU .

Per facilitar-ne l'accés, pot ser que NETEGES PILAR RIU inclogui vincles a pàgines d'Internet que pertanyin o estiguin gestionades per tercers. En entrar en aquests llocs, ha de revisar i acceptar les normes d'ús d'aquesta pàgina abans d'utilitzar-la. També ha d'acceptar que NETEGES PILAR RIU no té cap control sobre el contingut d'aquestes pàgines i que no pot assumir cap responsabilitat de material creat o publicat per aquests. A més, el vincle a un lloc aliè a NETEGES PILAR RIU no implica que NETEGES PILAR RIU l'aprovi, ni els productes o serveis als quals es fa referència.

El fet que en el web de NETEGES PILAR RIU es faci referència a productes, serveis, marques, noms comercials, fabricadors, subministradors, etc., propietat de tercers, no constitueix el seu patrocini o recomanació per part de cap de les entitats del grup NETEGES PILAR RIU.

NETEGES PILAR RIU exclou i declina qualsevol responsabilitat que pogués derivar-se de la transmissió d'informació entre usuaris a través de la xarxa Internet i no adquireix cap responsabilitat per problemes tècnics o fallades mecàniques en els equips informàtics produïts durant la connexió a la xarxa, ja sigui a través del web de NETEGES PILAR RIU o de webs de tercers.

NETEGES PILAR RIU no es responsabilitza dels virus que tinguin el seu origen en una transmissió telemàtica infiltrats per terceres parts (per exemple, els macros de processadors de text, els applets de Java i els programes ActiveX), generats amb la finalitat d'obtenir resultats negatius per a un sistema informàtic.

La informació d'aquesta web només té caràcter informatiu i en cap cas té caràcter contractual per part de NETEGES PILAR RIU.

El contingut del web de NETEGES PILAR RIU únicament és aplicable a territori espanyol.

NETEGES PILAR RIU garanteix l'absoluta confidencialitat de les dades personals dels usuaris del web de NETEGES PILAR RIU. Les dades proporcionades seran incorporades a una base de dades gestionada sota l'exclusiva responsabilitat de NETEGES PILAR RIU , creada per facilitar als usuaris la utilització dels serveis oferts per aquesta, així com per informar-los sobre els productes i serveis que puguin ser del seu interès. En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 de 13 de desembre de protecció de dades de caràcter personal, l'usuari pot en tot moment exercitar els drets que la llei li confereix relatius a l'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a la cessió de les seves dades al fitxer de propietat exclusiva de NETEGES PILAR RIU enviant un e-mail a: negesriupilar@hotmail.com

© NETEGES PILAR RIU · Tots els drets reservats · Avís legal ·
NETEGES PILAR RIU Cr. Angel Guimerà, 25 D. · 25280 SOLSONA, Lleida · Tel: 973 482 999