L’IRBLleida acull un programa pilot de l’AECC Lleida per promocionar el consum de fruita en l’àmbit laboral

REDACCIÓ
12-11-2019
  • L’IRBLleida acull un programa pilot de l’AECC Lleida per promocionar el consum de fruita en l’àmbit laboral
  • L’IRBLleida acull un programa pilot de l’AECC Lleida per promocionar el consum de fruita en l’àmbit laboral

L’Institut de Recerca Biomèdica de Lleida (IRBLleida) acull des d’avui, dimarts 12 de novembre, el Dia de la Fruita. Un programa pilot impulsat per l’AECC – Catalunya contra el Càncer de Lleida per promocionar el consum de fruita en un entorn laboral.

Cada dimarts, l’IRBLleida disposarà d’unes 50 peces de fruita de temporada, distribuïda per la fruiteria Sara Fruits, perquè els professionals del centre puguin adquirir-la mitjançant una donació. La recaptació econòmica es destinarà íntegrament a l’AECC de Lleida.

Aquest programa es va impulsar el mes de setembre a la Delegació del Departament de Salut a Lleida. Aquest mes de novembre és l’IRBLleida qui s’incorpora a la iniciativa, per afavorir el consum d’aquests aliments.

L’AECC Lleida realitza, a tota la demarcació, diferents serveis i prestacions gratuïtament com atenció psicològica, atenció social, orientació medicosanitària, servei de voluntariat i fisioteràpia, tallers d’autocures, accions formatives, orientació i suport i recerca. A més, l’AECC ofereix tallers, conferències i activitats per promocionar els hàbits de vida saludable i la prevenció de càncer.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Load next