"L'hora de la natura" al Palau d'Anglesola

LLEIDACOM / Lourdes Farré
05-06-2020
  • L'hora de la natura al Palau d'Anglesola

El Palau d'Anglesola s'uneix a la celebració del Dia mundial del Medi Ambient amb la proposta de diverses iniciatives organitzades per La Banqueta del canal i la Comissió de Medi Ambient.

A les 11:00 h els nens i nenes de l'escola Arnau Berenguer cantaran una cançó commemorativa des dels balcons, que han estat assajant prèviament. L'objectiu és que els infants prenguin consciència de la importància de tenir cura del planeta.

A les 21:00 h es durà a terme la plantada de l'arbre "Auró Blanc" a la Plaça Generalitat amb la col·laboració dels hereus i pubilles 2019, de les educadores i creadores del projecte Petits i Joves Actius, representants de la Banqueta del Palau i de la directora de l'escola Arnau Berenguer. El nou arbre substituirà el que va caure fa uns mesos a causa del temporal Glòria.

Conviden també a tots els veïns del municipi a fer-se fotografies amb l'arbre durant aquest cap de setmana, sol, amb amics o amb la família, acompanyant la publicació a Xarxes Socials del hashtag #perlanatura.

Des de l'Ajuntament recorden a tots els assistents que han de seguir totes les mesures de seguretat per evitar l'expansió de la Covid-19 i fan una crida a la responsabilitat. 

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Load next