Vilaller renova la ribera de la Ribagorçana per al turisme

SEGRE
24-05-2020
  • Vilaller renova la ribera de la Ribagorçana per al turisme

L’ajuntament de Vilaller ha posat en marxa un projecte de dinamització cultural i patrimonial del municipi, centrat en el condicionament d’accessos i de l’entorn paisatgístic per augmentar l’atractiu de la seua oferta turística. Segons l’alcaldessa, Maria José Erta, la intervenció es portarà a terme en el marge dret del riu Noguera Ribagorçana, concretament al tram entre el Molí Vell i l’ermita de Riupedrós. Aquest recorregut uneix diversos elements del patrimoni cultural del municipi.

Segons Erta, “ara serà una realitat poder oferir un atractiu als visitants de turisme actiu, familiar, natural i saludable a fi de reactivar l’economia del municipi”. La inversió serà de 60.000 euros, dels quals 40.000 es finançaran amb subvencions concedides per la Generalitat.

Les actuacions que estan previstes són la pavimentació d’accessos, l’adequació d’espais per fer pícnics amb taules, baranes de fusta, cartells informatius i senyalització turística. D’altra banda, Erta va indicar que es farà una nova zona d’estacionament a prop del Molí Vell i un aparcament al Pilaret de Santa Llúcia, a banda que hi haurà més senyalització del patrimoni turístic i millora de l’enllumenat.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Load next