Olot supera Girona en Grups Grans

REDACCIÓN
23-02-2020
  • Olot supera Girona en Grups Grans
  • Olot supera Girona en Grups Grans
  • Olot supera Girona en Grups Grans

El Club Patinatge Olot es va proclamar ahir campió de Catalunya de Grups Xou Grans, en la competició que es va celebrar al Barris Nord de Lleida i que conclourà avui amb la disputa de les categories de Grups Petits i Júnior. La competició de Quartets va completar ahir la primera jornada. Olot va superar el seu gran rival, el CPA Girona, que es va haver de conformar amb el subcampionat.

Girona és l’actual campió del món d’una modalitat tradicionalment dominada per Olot, que acumula tretze títols mundials.

Ahir, al Barris Nord de Lleida, Olot va recuperar el domini al sumar 95,10 punts amb el seu muntatge Trampa mortal, mentre que Girona en va sumar 92,10 amb Ella. La tercera posició va ser per al PA El Masnou, que va sumar 87,60 punts amb Efecte al·lucinogen.

Menys disputada va ser la competició en Quartets, on va aconseguir el títol de Campió de Catalunya el CPA Cardona, el gran favorit, que va sumar 89,10 punts amb Danger. La segona posició va ser per a AP Lliçà de Vall, que en va sumar 79,10 amb Clover. El tercer lloc va ser per al CPA Lloret, amb 70,40 i Discovery.

Aquest Campionat de Catalunya s’havia de celebrar al pavelló Fontajau de Girona però al quedar inundat pels efectes del temporal Glòria va ser traslladat al Barris Nord de Lleida.

Comparteix

També t'interessarà

Enquesta

Creus que les disfresses de Carnaval són sexistes?

Load next