Pilates MAT

Tel: 651 668 767
Royal Escola de Formació Carrer Baró de Maials, 119 · 25005 LLEIDA · Tel: 651 668 767

Pilates MAT

PILATES

L’objectiu del curs és dotar a l’alumne amb les capacitats necessàries que ha de tenir un instructor de Pilates, és a dir, haurà de ser capaç de dissenyar, programar i dirigir sessions de Pilates Mat de forma autònoma i escollint el nivell més adequat per a cada una de les diferents classes que realitzi en el seu dia a dia, siguin individuals o col·lectives.

A tot això anterior hem de sumar que hauran de saber utilitzar implements, controlar el to de veu en cada moment de la sessió, tindre molt clara la biomecànica i l’anatomia d’entre altres ítems importants del Pilates Mat.

Òbviament sense oblidar que tot ha d’anar dirigit a saber analitzar que necessita cada client i que serà el millor per al seu estat de salut.

És vital aprendre que cada persona és un món i com a tal cada una necessita una sessió diferent, i el monitor de l’activitat ha de ser capaç de poder donar aquesta adaptabilitat a cada un dels participants.

Desenvolupa la seva activitat professional tant en el sector públic com en el privat, dedicat a activitats fisicoesportives i recreatives.
 

TOT EL QUE NECESSITES SABER

 

← Tornar
© Royal Escola de Formació · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Royal Escola de Formació Carrer Baró de Maials, 119 · 25005 LLEIDA · Tel: 651 668 767