Raimat Golf Club signa un conveni de col·laboració amb la Fanoc

Tel: 973 737 540
Raimat Golf Club C/ Afores, s/n · 25111 RAIMAT, Lleida · Tel: 973 737 540

Raimat Golf Club signa un conveni de col·laboració amb la Fanoc

dijous 25 de març 2021
Golf familia

Raimat Golf Club ha signat un conveni de col·laboració amb l'Associació de Famílies Nombroses de Catalunya (Fanoc), aprofitant l'inici de la temporada alta i l'augment de demanda pels cursets d'iniciació.

L'objectiu és oferir facilitats econòmiques perquè el col·lectiu de famílies nombroses puguin provar el golf en les millors condicions i tingui a Raimat Golf Club com una opció preferent d'oci familiar. Podeu veure tota la informació sobre el conveni aquí.

Aquesta acció forma part del pla estratègic que té el club per posicionar-se com una opció preferent d'oci familiar de Lleida i rodalia. Aquest plantejament inclou altres accions, com la diversificació d'activitats amb quatre pistes de pàdel noves i una piscina, o la conversió de la planta superior de la casa club per atendre esdeveniments familiars amb un espai de guarderia tutelada per a nens.

La Fanoc és una entitat sense ànim de lucre, apolítica i aconfessional, que té com a objectiu principal defensar, protegir i promocionar els drets i interessos de les famílies nombroses i evitar la penalització i el tracte injust que reben.

← Tornar