Presentació de Nación Vacuna amb l'argentina Fernanda García Lao

Presentació de Nación Vacuna amb l'argentina Fernanda García Lao

dimecres 01 de setembre 2021
La irreductible Presentació de Nación Vacuna amb l'argentina Fernanda García Lao

El dimarts 7 de setembre, a les 19 hores, Fernanda García Lao, una de les veus més personals i prestigioses de la literatura argentina actual, presentarà la Llibreria La Irreductible “Nación vacuna”, una inquietant novel·la retrofuturista de sorprenent i incisiu humor. La assagista i professora de la Universitat de Lleida María Teresa Vera Rojas conversarà amb l’autora.

"Nación vacuna" va ser publicada el març de 2020, una setmana abans que la pandèmia tanqués les llibreries i els aeroports. Aviat vam descobrir que aquesta irreverent i compromesa novel·la, era també sorprenentment profètica: apareixen vacunes i una epidèmia, mostra com l'Estat reacciona davant d'una catàstrofe i reflexiona sobre el poder pertorbador de la mentida política i de les fake news.

Fernanda García Lao és una autora de llarga i elogiada trajectòria (ha publicat 12 llibres amb excel·lents crítiques) que va viure 17 anys al nostre país (dels 10 als 27 anys), però que incomprensiblement no havia estat fins ara publicada a Espanya.

← Tornar