PLAGUES I SERVEIS

Tel: 973 590 600
AMBIENT SERVEI Pol. Ind. Camí dels Frares, carrer H · 25190 LLEIDA · Tel: 973 590 600

PLAGUES I SERVEIS

CORONAVIRUS prevenció i desinfecció

Els coronavirus són una extensa família de virus que poden causar malalties en els humans. Causen infeccions respiratòries que poden anar des del refredat comú fins a malalties més greus com la síndrome respiratòria aguda sever (SRAS).

El coronavirus que s’ha descobert més recentment causa la malaltia per coronavirus COVID-19.

La COVID-19 és la malaltia infecciosa causada pel coronavirus que s’ha descobert més recentment.

Una persona pot contreure la COVID-19 per contacte amb una altra que estigui infectada pel virus. La malaltia pot propagar-se de persona a persona a través de partícules procedents del nas o la boca que surten acomiadades quan una persona infectada tus o exhala. Aquestes partícules cauen sobre els objectes i superfícies que envolten a la persona, de manera que altres persones poden contreure la COVID-19 si toquen aquests objectes o superfícies i després es toquen els ulls, el nas o la boca. També poden contagiar-se si inhalen les partícules que hagi escampat una persona amb COVID-19 en tossir o exhalar. Per això és important mantenir-se a més de 1-2 metres de distància d’una persona que es trobi malalta.

 

Ambient Servei realitza desinfeccions aèries per nebulització i/o desinfeccions de superfícies per polvorització, tant preventives com correctives.

← Tornar
© AMBIENT SERVEI · Tots els drets reservats · Avís legal ·
AMBIENT SERVEI Pol. Ind. Camí dels Frares, carrer H · 25190 LLEIDA · Tel: 973 590 600