PLAGUES I SERVEIS

Tel: 973 590 600
AMBIENT SERVEI Pol. Ind. Camí dels Frares, carrer H · 25190 LLEIDA · Tel: 973 590 600

PLAGUES I SERVEIS

Control de rosegadors

Rosegadors i tractaments

Control de rosegadors com rates, ratolins, talps amb aplicació de mètodes preventius i elaboració del programa de seguiment i control.

Els rosegadors són el tipus de plaga que provoca més danys econòmics, estructurals i d’instal·lacions, com maquinària, i directament afecta a les matèries primeres i productes.

 

Tinc una plaga de rosegadors, què puc fer?

El més important és saber l’abast de la plaga i realitzar un diagnòstic que ens permeti saber quin és el tractament més adequat. És millor utilitzar, sempre que es pugui, sistemes de lluita mecànica (esquers, rateres), física (fred, electricitat o ultrasons), biològica i si cal aplicar productes rodenticides segons la normativa vigent.

Per què és important el control d'una plaga?

Tot i que no hàgim detectat presència de rosegadors, és molt important fer prevenció per tal d’evitar l’aparició de la plaga. Cal aplicar mesures correctores necessàries, i en el moment que detectem la seva presència, adoptar les mesures correctives necessàries utilitzant tots els sistemes que tenim al nostre abast i que els podem oferir.

Importància en la salut pública

Des del punt de vista de la salut pública, constitueixen un factor de risc per les malalties que transmeten a l’ésser humà, ja sigui directament o a través dels paràsits dels que són portadors.

 

Disposem de les novetats en sistemes d’atrapament i de control per als rosegadors.   

← Tornar
© AMBIENT SERVEI · Tots els drets reservats · Avís legal ·
AMBIENT SERVEI Pol. Ind. Camí dels Frares, carrer H · 25190 LLEIDA · Tel: 973 590 600