MENSTRUACIÓ

Tel: 973 289 661
Dàlia Major, 80 · 25007 LLEIDA · Tel: 973 289 661

MENSTRUACIÓ

COPES MENSTRUALS

 

La copa menstrual és un article d'higiene íntima que permet recollir el flux de la menstruació sense necessitat d'usar productes d'un sol ús i al·lèrgics.

És un recipient habitualment de silicona, làtex o plàstic quirúrgic que s'introdueix a la vagina durant la menstruació i retén el fluix menstrual, tant en posició vertical com horitzontal

 

Les copes menstruals no absorbeixen el fluix, sinó que aquest queda emmagatzemat al seu interior fins que es buida el seu contingut, per exemple, al vàter.

 

Utilitzant una copa menstrual deixem de produir residus; el seu ús contribueix al medi ambient. La vida útil de moltes de les copes menstruals del mercat és de deu anys, imagineu quants productes d'un sol ús podem deixar d'usar en tot aquest temps! I a més, les copes que hi ha al mercat són econòmiques.

 

Utilitzar una copa menstrual és còmoda, la podem portar fins a 12h., en funció a la quantitat de fluix menstrual que es produeixi. N'hi ha de diferents materials o mides disponibles i s'adapta a l'anatomia o hàbits de vida de cada dona. També es poden utilitzar de nit, podem fer exercici quan la portem posada i és segura.

 

És molt higiènica, ja que no té capacitat de retenir gèrmens. D'aquesta forma minimitzem o evitem infeccions, candidiasis, cistitis i altres patologies infeccioses. A més, la silicona no es relaciona amb la SST (Síndrome del shock tòxic).

 

El problema més habitual quan es comença a utilitzar una copa menstrual és "familiaritzar-nos" amb el procés d'introducció a la vagina. Primer la copa s'ha de doblegar correctament, s'introdueix a l'interior de la vagina i cal assegurar-nos que es faci bé el buit per a garantir que no hi haurà pèrdues.

 

Les copes tenen una capacitat de fins a 30 ml; això fa que hagin de canviar-se menys sovint. Es retira tibant per un extrem, es buida al vàter, es neteja amb aigua i ja està llesta per tornar-la a introduir.

 

Durant el seu ús, no hem de sentir cap molèstia. Si notem que la portem posada, és que no està ben col·locada.

 

Quan el cicle menstrual acaba, la copa es pot bullir per esterilitzar-la, o bé rentar-la amb aigua, sabó i un raspallet suau, que no en degradi el material.

 

 

EUREKA CUP:  L'unica que es buida sense treure-la

LIEBE:  Copa menstrual tradicional

FUN FACTORY: Copa menstrual fabricada a Alemania de màxima qualitat

LILY  CUP:   Ideal per a dones amb flux abundant.

ZIGGY CUP:  l'única copa reutilitzable que pot usar-se durant les relacions sexuals.

ESTERILITZADOR per a la copa menstrual

 

 

← Tornar
© DÀLIA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Dàlia Major, 80 · 25007 LLEIDA · Tel: 973 289 661
 · CONDICIONS DE COMPRA