MENSTRUACIÓ I MENOPAUSA

Tel: 973 289 661
Dàlia Major, 80 · 25007 LLEIDA · Tel: 973 289 661

MENSTRUACIÓ I MENOPAUSA

HERBES I CAPSULES

 

 

"FEMINITZA'T NOIA" herbes de l'Alt Pirineu per als dolors menstruals.  Un producte de la terra, de les nostres muntanyes a la porta de casa. D'aquí sorgeix Feminitza't noia, una infusió amb efectes antiinflamatoris i analgèsics per atenuar els dolors menstruals. Natura i salut van de la mà.  Ingredients: hisòp, sàlvia lavandulifòlia i calèndula

 

 

"FEMINITZAT'T DONA"  Herbes de l'Alt Pirineu per a la menopausa i post-menopausa.  Herbes del Pirineu, de la vall de Cardos . Aquesta infusió està feta especialment per  la menopausa i després de la menopausa. Ingredients: flor de trèvol, alfals, llavor d’api i estèvia.

 

 

 SAQUET TÉRMIC MENSTRUAL  DE FLORS GUARIDORES.   La barreja d’aquestes plantes aromàtiques de muntanya amb llegums i llavors, conreades amb amor a l’Alt Pirineu, t’ajudarà a alleujar les molèsties menstruals, amb flaire d’herbes i sense cap químic que molesti. Escalfar-lo a l'estufa o al microones i aplicar-lo sobre els ronyons.  L'embollcall és de cotó orgànic. 

 

 

CAPSULES D'ARC GROC per la mucosa vaginal - menopausa.  Les mucoses són els teixits especialitzats a recobrir els conductes i cavitats exposades al medi ambient, inclosos els genitals femenins (part de la vulva i de la vagina). L'oli d'arç groc té efectes beneficiosos sobre la salut vaginal, la qual cosa indica que és una alternativa per a la integritat i hidratació de la mucosa per a aquelles dones que no poden usar el tractament amb estrògens per l'atròfia vaginal.

 

 

← Tornar
© DÀLIA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Dàlia Major, 80 · 25007 LLEIDA · Tel: 973 289 661
 · CONDICIONS DE COMPRA