MENSTRUACIO

Tel: 973 289 661
Dàlia Major, 80 · 25007 LLEIDA · Tel: 973 289 661

MENSTRUACIO

LLIBRES

 

 

Llibres informatius, en formats tipus diari, novel·la gràfica o manual d'autoajuda per a edats primerenques que aporta'n reflexions per parlar sense embuts del tema de la menstruació. D'aquesta manera contribueix a aclarir diverses creences errònies i dóna importància a les dones perquè en parlin obertament i desinhibidament.

 

 

EL TRESOR DE LILITH: un conte sobre la sexualitat, el plaer i el cicle menstrual. Facilita a les nenes des de ben petites aprendre a estimar-se a si mateixes, cuidar-se i respectar el seu cos. Transmet una imatge positiva de la menstruació, el plaer i la sexualitat, ajudant a les nenes a potenciar la seva autoestima.

 

 

EL VERMELL MOLA: "Com és que em poso vermella quan em cau un tampó de la bossa? Per què li dic alprofessor de gimnástica que no em trobo bé quan tinc dolors menstruals? ... en poques paraules: com és  o per quina raó el tema de la menstuació és un tabú?

 

 

EXPLICA-M'HO: Un llibre imprescindible a totes les cases i aules, ideal per a nenes de tercer i quart de primària, que dóna resposta a moltes de les preguntes que desperten la curiositat dels petits.  Una manera natural, subtil i inclusiva d'afrotnar les converses amb els petits i no deixar-la en mans d'altres fonts que no controlem.

 

 

← Tornar
© DÀLIA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Dàlia Major, 80 · 25007 LLEIDA · Tel: 973 289 661
 · CONDICIONS DE COMPRA