SÒL PELVIÀ

Tel: 973 289 661
Dàlia Major, 80 · 25007 LLEIDA · Tel: 973 289 661

SÒL PELVIÀ

Accesoris per entrenament

 

Els exercicis de Kegel tenen per objectiu enfortir la musculatura del sòl pelvià. Com és lògic, hem de tenir clar quins són els músculs i com podem localitzar-los i sentir-los.

 

 

L'EDUCATOR:  És un dispositiu intravaginal que mostra visualment si els músculs interns es contrauen correctament o no quan fem exercicis de sòl pelvià. Els estudis diuen què el  50% de les persones fan malament la contracció muscular.      Al introduir l'Educator a la vagina, la part indicadora externa segueix el movimient de les parets de la vagina i ens indica (quan baixa) que fem bé la contracció.

 

 

ENTRENADOR DEL SÒL PELVIÀ ELVIE amb Biofeedback. Un guardonat ejercitador de Kegel per a un sòl pelvià més fort. Un millor control de la bufeta, una recuperació postnatal més ràpida i una millor intimitat. Entrenaments entretinguts. Resultats en menys de 4 setmanes. Recomanat per més de 1.000 professionals de la salut. Visualitza els moviments en temps real amb biofeedback, una tècnica per a la ment i el cos utilitzada sovint pels professionals de la salut per a la rehabilitació. Com funciona? En contreure els músculs del sòl pelvià, un dibuix en l'aplicació s'alça en resposta a la força de contracció.

 

 

ENTRENADOR PERSONAL KEGEL SMART: És una nova manera de fer els teus exercicis de contracció del sòl pelvià. Com si fos un entrenador personal, configura una rutina molt fàcil de seguir, segura i completament ajustada a les teves necessitats fisiològiques. 

 

 

BOLES PÈLVIQUES: Cuida i enforteix el teu sòl pelvià amb les boles pèlviques que des de la universitat UPC s'han dissenyat amb la col.laboració de ginecòlegs, uròlegs i fisioterapèutes. Com  qualsevol altra part del cos, cal tonificar i treballar la força dels músculs del sòl pelvià. 

  • BOLA DE KEGEL "PELVIC BALL" es caracteritza per tenir una sola bola i això la fa més còmoda dins de la vagina. El seu material  ABS d'ús mèdic, a diferència de la silicona, fa que la bola no es quedi adherida a les parets vaginals, i siguin els músculs del sòl pelvià els que hagin d'aguantar-la. El seu disseny  intern  (no és llis ) fa que quan camines, la boleta de dins  generi petits copets que faran reaccionar els teixits i ajudaran a tonificar-los.    Porta quatre pesos  diferents per poder augmentar gradualment el nivell  d'entrenament de la força muscular.      Ajuda molt en alguns processos vitals i quan hi han disfuncions: 1- En les pèrdues d'orina quan riem  o fem esforços,  2- En el postpart,  3- Quan ens apropem, durant i després de  la menopausa (per mantenir el to muscular i augmentar el reg sanguini),  4- En disfuncions vaginals produïdes per falta de to muscular.

 

  • BOLA DE KEGEL LEIGH:  Si estàs pensant a endinsar-te en el món del sòl pelvià però no saps per on, aquestes són les boles que necessites. La bola individual Leigh és perfecta per a principiants, per a aquelles dones que volen començar a gaudir de tots els beneficis que els exercicis Kegel ofereixen. I et preguntaràs, quins són aquests beneficis? Te'ls descrivim. A més de que el teu sòl pelvià estigui més fort i flexible, els teus músculs vaginals es mantinguin joves i elàstics, la qual cosa es tradueixen en uns orgasmes més potents i intensos.

 

 

← Tornar
© DÀLIA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
Dàlia Major, 80 · 25007 LLEIDA · Tel: 973 289 661
 · CONDICIONS DE COMPRA