Cal Sargaire amplia mercat i obre el primer punt de venda a Barcelona

Tel: 973 740 165 - 639 019 693
CARN SARGAIRE Camí La Saira · 25100 ALMACELLES, Lleida · Tel: 973 740 165 - 639 019 693

Cal Sargaire amplia mercat i obre el primer punt de venda a Barcelona

dilluns 19 de novembre 2018

La marca es troba en fase d’expansió i aquest any ja ha inaugurat botiga a Reus i, pròximament, obrirà local a Andorra

Cal Sargaire, empresa familiar d’Almacelles (el Segrià) que produeix, elabora i comercialitza carn de vedella natural de qualitat, ha obert el primer punt de venda a Barcelona, concretament, al Mercat de Sant Gervasi. El pròxim dissabte, dia 24, durant tot el matí, es farà la inauguració oficial de la parada amb una degustació de producte.

La marca lleidatana es troba en fase d’expansió: aquest 2018 també ha estrenat botiga a Reus i, aviat, té previst inaugurar punt de venda a Andorra. Aquests locals se sumen a les tres botigues d’Almacelles i Lleida ciutat.

Jordi Capdevila, responsable comercial i relacions públiques de la marca, assegura que “estem molt contents de l’obertura a Sant Gervasi, ja que estem tenint molt bona acceptació, tant del producte, com del disseny de la parada i la nova imatge gràfica”. I afegeix que “tot i que, en un primer moment, sorprèn la presentació del producte, ja que tot està envasat al buit, un cop expliquem que es tracta de vedella natural alimentada només amb herba, les propietats de la carn i els avantatges de l’envasat, la resposta és molt positiva i ja comptem amb clients que han repetit”.

Capdevila destaca també que “estem molt satisfets d’aquest salt de la venda al detall fora de les comarques lleidatanes, tant pel que suposa pel recorregut de creixement sostingut de la marca com per contribuir a fer que s’associï Lleida a un producte agroalimentari de qualitat com és la nostra carn”.

← Tornar
© Cal Sargaire · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CARN SARGAIRE Camí La Saira · 25100 ALMACELLES, Lleida · Tel: 973 740 165 - 639 019 693