'Free Space', la iniciativa que busca crear espais lliures de virus, bacteris i fongs

Tel: 722 256 699
SILIKON HEALTHCARE Avinguda de Blondel 17 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 722 256 699

'Free Space', la iniciativa que busca crear espais lliures de virus, bacteris i fongs

dimecres 29 de juny 2022

L'empresa lleidatana Silikon HealthCare busca crear espais lliures de Covid-19 i d'altres virus, bacteris, fongs i microorganismes, com els àcars. Aquesta iniciativa, que va neixer l'agost del 2021, i que la companyia ha batejat com a 'Free Space', és un concepte innovador que busca aplicar la tecnologia a la contenció de qualsevol contaminació en espais interiors.

Free Space, és un concepte que neix de la necessitat de dissenyar espais segurs emprant els últims avanços tecnològics, amb la finalitat de proporcionar espais interiors lliures de qualsevol contaminació. Això és possible gràcies a la instal·lació de diferents elements com sensors termo gràfics, nebulitzadors i purificadors d'aire amb certificació sanitària, que no resulten ser nocius per a la salut de les persones. 

El servei ofereix un entorn lliure de contaminació de microorganismes, bacteris, virus (incloent-hi el SAR-COV2), fongs, així com tota mena d'àcars, tant aquells que es troben en suspensió com en superfícies, gràcies a la instal·lació d'aquesta tecnologia.

Generar un espai d'aquestes característiques permet a la societat aïllar-se de la por i minimitzar els riscos de contagi de malalties víriques o bacteriològiques, reduir les molèsties de les al·lèrgies ambientals i purificar l'ambient, amb la màxima seguretat i fiabilitat per a les persones que es troben en determinat espai.

En el següent enllaç podem visualitzar el Centre de Serveis d'Aitona, on aposten pels nostres equipaments Free Space: https://youtu.be/v0ZVaP2SO6o

 

← Tornar