Silikon Group i Global Dragon Solutions, s'uneixen per fer front al futur

Tel: 722 256 699
SILIKON HEALTHCARE Avinguda de Blondel 17 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 722 256 699

Silikon Group i Global Dragon Solutions, s'uneixen per fer front al futur

dimecres 13 de juliol 2022

Les empreses Silikon Group i Global Dragon Solutions signen un acord de Joint Venture, a través del qual uneixen els camins per ampliar clients, cartera de productes i serveis.

Global Dragon és una empresa pionera en oferir serveis de "compres dinàmiques", subhastes inverses i licitacions professionals. Aquesta forma professional de comprar, ofereix transparència i assegura la concurrència competitiva a les empreses amb molts proveïdors, on la selecció per preu és clau en el procés de compra. La cartera de clients de Global Dragon, passa pel sector sanitari i hospitals, universitats, ajuntaments i grups empresarials de múltiples sectors, des de l'alimentació a l'automoció.

Silikon Group, és un grup empresarial amb una àmplia experiència comercial en la solució de productes higiènics i de protecció per al sector sanitari, i en general per a les empreses.

L'experiència comercial de Silikon, i l'innovador sistema de compres desenvolupat amb tecnologia pròpia de Dragon, han donat com a fruit l'inici d'un nou camí mitjançant la signatura d'aquest acord de Joint Venture, que aportarà sinergies orientades a ampliar el mercat mutu.

← Tornar