b-ressol és una solució per a lluitar contra el bullying.

Tel: 722 256 699
SILIKON HEALTHCARE Avinguda de Blondel 17 · 25002 LLEIDA, Lleida · Tel: 722 256 699

b-ressol és una solució per a lluitar contra el bullying.

dijous 15 de setembre 2022
bullying

 

b-ressol és una solució per a lluitar contra el *bullying, el *ciberbullying, l'assetjament, els trastorns alimentaris i qualsevol tipus de conflicte dels adolescents
Utilitzant la tecnologia mòbil com a element innovador, perquè puguin alertar de la situació, tant les víctimes com els observadors, de manera immediata, segura i des de qualsevol lloc i moment. b-ressol és un projecte que uneix la consciència social amb la innovació tecnològica. Per als socis fundadors "no és un projecte més".

Per als Adolescents:
Disposen de l'app b-ressol, *descargable gratuïtament des de Google *Play per a Android i des de l'App Store per a iPhone. Amb ella poden alertar als Interlocutors del Centre de qualsevol tipus de conflicte (*bullying, *ciberbullying, assetjament, trastorns alimentaris, ...). Ho poden fer de manera molt senzilla i segura. I ho poden fer tant les víctimes com els observadors. També des de la web.

Per al Centre
Per al Centre Educatiu o de tota mena (Esportiu, d'Esplai, d'Oci ...): disposa de la Web de Control b-ressol, des de la qual es pot fer el seguiment complet de la incidència.

b-ressol és totalment compatible i reforça qualsevol altra acció de Convivència que s'estigui duent a terme en el Centre educatiu!

AdjuntMida
PDF icon b-resol_es_2022_v5.pdf7.68 MB
← Tornar