Crònica de la Jornada 29: Segona derrota de la temporada al Farrús

Escut Club Esportiu Atlètic Lleida
CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA C/ del Riu Ebre S/N · 25001 Lleida · Tel: 630134966

Crònica de la Jornada 29: Segona derrota de la temporada al Farrús

dilluns 22 de maig 2023

Darrer partit de la temporada a casa en un partit en el que l'Atlètic Lleida, amb la Superlliga assegurada, volia escurar les seves possibilitats per optar a la segona plaça i en la que els visitants necessitaven els 3 punts per mantenir-se en la lluita per evitar el descens a 2ª Catalana.

El partit va començar amb un Alpicat molt ben posicionat amb dos línies de 5 i una de 4 , que feia molt difícil el joc local. Les primeres arribades dels locals van estar als minuts 5 , amb una bona aturada de Pau Mora, als 13 Valcárcel no treu profit d’un contraatac i als 15 una doble ocasió de Ramonet que acaba en córner.
La jugada clau del partit va arribar al minut 22, quan una indecisió en defensa de Daouda va propiciar que Vendrell remates a porta i Quini , en un acte reflex va rebutjar la pilota amb les mans a la mateixa línia, el que va implicar la seva expulsió i el penal en contra que transformaven els visitants.

A partir d’aquí els visitants, reforçats pel marcador i l’avantatge numèrica, van plantejar el partit en un no deixar fer als blaus i limitar-se a no encaixar i mirar d’aprofitar alguna contra si es podia.
Després d’uns minuts de desconcert, al qual s’afegia l’àrbitre amb decisions incomprensibles per la grada i pels jugadors locals, els blaus van fer tot el possible per capgirar el marcador. Youssef tenia una bona ocasió que va acabar en córner.

A la segona part l’Aplicat continuava tancant totes les vies de perill a uns locals, que encara que amb poc encert ho intentaven una vegada i una altra. Quan la defensa no era suficient el porter visitant Pau Mora era un mur difícil de superar.

Les ocasions més clares d’un Atlètic Lleida absolutament bolcat en atac i fent un esforç descomunal van estar als minuts 70 una pilota filtrada que no arriba per poc Soldevila, Youssef al 73 , una volea de Huertas al 87 que surt una mica desviada i al 90 Caño amb un xut que surt fregant el pal. Per part de l’Alpicat, des del gol, només hi va haver una arribada ben resolta per la defensa local.

Al final 3 punts que volen del Farrús i que deixen un balanç de 12 victòries 1 empat i 2 derrotes que ens han situat 3r a la classificxació. Dissabte tanquem temporada a Sant Cugat i preparant ja la temporada vinent.

 


Consulta la GALERIA completa


 

← Tornar
© CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
CLUB ESPORTIU ATLÈTIC LLEIDA C/ del Riu Ebre S/N · 25001 Lleida · Tel: 630134966