El Lleida Handbol Club vs. l'Handbol Onda aquest dissabte a l'11a jornada de la lliga DHP

Tel: 609 112 451
Logo Lleida Handbol Club
LLEIDA HANDBOL CLUB Pavelló Municipal de Pardinyes - Av. de Tortosa s/n · 25005 Lleida, Lleida · Tel: 609 112 451

El Lleida Handbol Club vs. l'Handbol Onda aquest dissabte a l'11a jornada de la lliga DHP

dissabte 03 de desembre 2022

Després de les deu primeres jornades on l’equip lleidatà acumula tres victòries i set derrotes (les quatre darreres de forma consecutiva), disputarà aquest dissabte al Pavelló Onze de Setembre de Lleida, a partir de les 18:00 un complicat partit que l’enfrontarà a l’Handbol Onda.

Les de Castelló són un dels conjunts que ocupa la zona mitja de la classificació havent aconseguit sis victòries en el que va de competició per quatre derrotes i es troba sis punts per davant de les lleidatanes, en la setena posició de la taula amb dotze punts, cosa que les farà ser un rival molt dur. Les de la Plana, donat el nivell de les incorporacions que ha realitzat per aquesta temporada, no ha començat del tot bé la competició tot i ser un recent ascendit. Les lleidatanes esperen amb ganes el partit de demà doncs les d’Onda van aconseguir l’ascens de categoria guanyant la fase d’ascens celebrada a Lleida, pel que va quedar un petit sentiment de revenja.

Per la seva part, l’equip lleidatà és conscient que el de demà serà un partit transcendental per l’esdevenir de l’objectiu plantejat des de l’inici que no és altre que la salvació. Les darreres derrotes, algunes davant de rivals de menys entitat, han fet que ja no pot esperar més una nova victòria per a les de la Terra Ferma, que podria allunyar-les una mica de la zona de descens que ara mateix es triba a només dos punts.

Els tècnics lleidatans tindran a disposició a la totalitat de la seva plantilla, tot i que tenen el dubte de Cata Ruscanu, sent conscients que una de les claus del partit serà la consistència defensiva que està mostrant l’equip a la majoria dels partits que disputa, i evitar la desconnexió que pateix l’equip en certs moments de les segones parts i que llencen per la borda el treball realitzat durant bona part dels partits.

El matx podrà seguir-se en directe per l’streaming del club, des de la plana web de la RFEBM.

← Tornar
© LLEIDA HANDBOL CLUB · Tots els drets reservats · Avís legal ·
LLEIDA HANDBOL CLUB Pavelló Municipal de Pardinyes - Av. de Tortosa s/n · 25005 Lleida, Lleida · Tel: 609 112 451