17a Jornada de la DHP Femenina del Lleida Handbol Club

Tel: 609 112 451
Logo Lleida Handbol Club
LLEIDA HANDBOL CLUB Pavelló Municipal de Pardinyes - Av. de Tortosa s/n · 25005 Lleida, Lleida · Tel: 609 112 451

17a Jornada de la DHP Femenina del Lleida Handbol Club

dissabte 28 de gener 2023

Demà diumenge el primer equip sènior femení disputarà el quart partit de la segona volta de la lliga de la Divisió d’Honor Plata Femenina davant del BM Castellón.

Després que dissabte passat l’equip lleidatà no aconseguís res positiu davant del Hapo Joventut Mataró, disputarà demà al Pabellón Fernando Úbeda Mir de Castelló, a partir de les 12:00 un partit que l’enfrontarà al BM Castellón.

Les castellonenques ocupen actualment la darrera posició de la classificació havent aconseguit només dues en el que va de competició i es troba a quatre punts dels llocs que atorguen la salvació, pel que demà disposen d’una de les darreres oportunitats per a seguir somniant amb la salvació. Les de Castelló són un equip molt lluitador i que ha competit en la majoria de partits que ha disputat, però que les baixes que ha patit han fet que no hagin pogut mostrar el seu potencial en la present temporada i afronta el matx sabedores que una derrota podria despenjar-les definitivament de la lluita per la permanència.

Per la seva part, l’equip lleidatà és conscient que el de demà serà un partit en el que podria donar un pas de gegant per assolir l’objectiu de la temporada que no és altre que la salvació.

Els tècnics lleidatans tindran algunes baixes a la seva plantilla, tot i mantenir la seva columna vertebral, sent conscients que una de les claus del partit serà aturar l’Alina Iclanzan, una de les màximes golejadores de la categoria, i apostar per la calma en l’estàtic, la consistència defensiva i la sortida ràpida al contracop.

El matx podrà seguir-se en directe per l’streaming del club, des de la plana web de la RFEBM.

← Tornar
© LLEIDA HANDBOL CLUB · Tots els drets reservats · Avís legal ·
LLEIDA HANDBOL CLUB Pavelló Municipal de Pardinyes - Av. de Tortosa s/n · 25005 Lleida, Lleida · Tel: 609 112 451