Vithas segella un acord de patrocini amb el Barcelona Open Banc Sabadell -Trofeu Conde de Godó

Tel: 973 266 300
Logo Vithas
VITHAS LLEIDA Carrer Bisbe Torres, 13 · 25002 Lleida · Tel: 973 266 300

Vithas segella un acord de patrocini amb el Barcelona Open Banc Sabadell -Trofeu Conde de Godó

dilluns 05 de febrer 2024

Vithas, el major grup sanitari de capital familiar ha signat un acord de patrocini amb el Barcelona Open Banc Sabadell - Trofeu Conde de Godó, que en la seva 71a edició se celebrarà del 13 al 21 d'abril d'enguany. 

Aquesta aliança, que compta amb l'esperit i la visió a llarg termini que caracteritzen els projectes que Vithas emprèn, forma part del compromís estratègic amb Barcelona, on actualment inverteix més de 100 milions d'euros en la construcció d'un nou hospital a Esplugues de Llobregat amb una superfície total de 40.000 m2 i en el qual més de 1.800 professionals estaran a cura de la salut dels barcelonins.

Vithas emmarca aquest acord en la seva defensa dels valors que comparteix amb el món de l'esport: els hàbits de vida saludables, el treball en equip i l'esperit de superació, "valors que formen part integral de la nostra relació assistencial amb els pacients, i de l'acompliment diari dels nostres més de 12.600 metges, infermers i professionals",  explica el seu president, Jorge Gallardo Piqué. 

Així mateix, ha expressat la seva satisfacció per l'inici de la col·laboració de Vithas amb el Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó, "esdeveniment esportiu i social de referència a la ciutat comtal, i una de les cites anuals imprescindibles tant per al circuit internacional de tennis com per a la societat barcelonina i catalana”.

Per la seva banda, el CEO del Barcelona Open Banc Sabadell, Xavier Pujol, ha manifestat el seu agraïment a Vithas, en especial al seu president Jorge Gallardo, "per la seva aposta decidida pel nostre torneig, amb el qual Vithas comparteix tant els seus valors com la seva visió estratègica de companyia amb arrels a Barcelona i vocació de creixement nacional i internacional”. 

Barcelona, a l'origen de Vithas

Després de més d'una dècada de creixement, el grup, que compta avui amb 20 hospitals i 37 centres mèdics a 14 províncies, està incrementant la seva presència a Catalunya mitjançant la construcció un nou hospital de 40.000 m2 a Esplugues de Llobregat (Barcelona), que se suma a l'hospital i els dos centres mèdics que ja té a Lleida,  així com al seu centre mèdic a Vilanova i la Geltrú (Barcelona). El 2023, la facturació de Vithas ha superat els 700 milions d'euros.

En el seu primer any de presència el Barcelona Open Banc Sabadell – Trofeu Conde de Godó, el grup se centrarà en la presentació en societat de la seva aposta estratègica per Catalunya i de la seva arribada a Barcelona, ciutat d'origen del seu accionista únic, Goodgrower, pertanyent al Grup Familiar Gallardo, que donarà suport al major grup sanitari de capital local,  al qual pertanyen també els laboratoris farmacèutics Almirall amb seu a Barcelona.

← Tornar
© Vithas · Tots els drets reservats · Avís legal ·
VITHAS LLEIDA Carrer Bisbe Torres, 13 · 25002 Lleida · Tel: 973 266 300