La Unitat d'Oftalmologia de Vithas Lleida atén més de 6.000 pacients en el seu primer any

Tel: 973 266 300
Logo Vithas
VITHAS LLEIDA Carrer Bisbe Torres, 13 · 25002 Lleida · Tel: 973 266 300

La Unitat d'Oftalmologia de Vithas Lleida atén més de 6.000 pacients en el seu primer any

dijous 09 de maig 2024

En el seu primer any des de la seva obertura, la Unitat d'Oftalmologia de Vithas Lleida ha atès més de 6.000 pacients i realitzat prop de 300 cirurgies. Aquest assoliment marca un augment significatiu respecte a l'any anterior, amb un creixement del 172,73% en consultes i un multiplicant per 4 el nombre de cirurgies realitzades.

Un equip oftalmològic de primer nivell

La Unitat d'Oftalmologia de Vithas Lleida compta amb un equip d'especialistes altament qualificats, coordinats per l’Iván Zugasti. L' equip inclou el Dr. Ramon Espinet i el Dr. Magí Vilaltella, ambdós especialitzats en cataractes i retina. La Dra. Assumpció Gorro aporta la seva experiència en glaucoma i cataractes, mentre que el Dr. Joan Prat està especialitzat en oculoplàstia, liderant aquesta especialitat a l'Hospital Sant Joan de Déu durant més de dues dècades. Completen l'equip la Dra. Carolina Rivas, coneguda pel seu treball en cataractes i glaucoma, i l'equip d'optometristes format pel mateix Iván Zugasti, Tere Costa i Laura Capilla, els quals juguen un paper crucial en el suport diari i l'avaluació dels pacients.

Aquesta estructura permet un enfocament integral i eficient dels tractaments oftalmològics oferts, garantint que cada pacient rebi una atenció personalitzada i d' alta qualitat. Els professionals de la unitat estan compromesos amb l'excel·lència en la cura de la salut visual, aplicant els seus coneixements i experiència en el diagnòstic i tractament d'una varietat de condicions oculars.

Àmplia cartera de serveis oftalmològics avançats

La Unitat d'Oftalmologia de Vithas Lleida ofereix cobertura completa per a una àmplia varietat de patologies oculars, incloses cataractes, glaucoma i problemes de retina. El seu enfocament integral també permet tractar especialitats com la oculoplàstia, la neurooftalmologia, estrabismes, ull sec i l'oftalmologia pediàtrica, garantint cura i atenció d'alta qualitat per a pacients de totes les edats i necessitats.

En el tractament del glaucoma, la unitat aplica tècniques avançades com els MIGS, que són cirurgies mínimament invasives que permeten una recuperació més ràpida i amb menys complicacions. Per a la cirurgia de cataractes, s' utilitzen tecnologies d' última generació que faciliten procediments segurs i eficaços, evidenciant el seu compromís amb la innovació i la millora contínua.

A més, la unitat està equipada per tractar condicions com l'ull sec, utilitzant mètodes diagnòstics i terapèutics d'avantguarda per proporcionar alleujament efectiu i durador. Està en marxa la planificació per incorporar la cirurgia de retina, la qual cosa ampliarà significativament les capacitats de la unitat i oferirà solucions completes a problemes de retina complexos.

Aquest nivell d'especialització i diversitat en serveis reflecteix el compromís de Vithas Lleida amb l'excel·lència mèdica i la satisfacció del pacient. En integrar les últimes tecnologies i tècniques, la unitat s' estableix com a líder en el camp oftalmològic local, proporcionant una cura excepcional i preparant el camí per a futures innovacions en el tractament ocular.

Sense llistes d'espera: un compromís amb l'accessibilitat i l'eficiència

La Unitat d'Oftalmologia de Vithas Lleida té el compromís d'oferir consultes i procediments quirúrgics sense llistes d'espera. Aquest enfocament garanteix que els pacients rebin atenció mèdica de manera oportuna, la qual cosa és crucial per a afeccions que requereixen una intervenció ràpida. La disponibilitat immediata de consultes al centre mèdic subratlla el compromís de la unitat amb l'accessibilitat, permetent diagnòstics i tractaments sense demores innecessàries que podrien comprometre l'efectivitat de la cura oftalmològica.

D' altra banda, la capacitat de realitzar intervencions quirúrgiques de forma immediata a l'Hospital Vithas Lleida reflecteix una dedicació contínua a l' eficiència operativa. Aquest accés directe i expedit a tractaments quirúrgics millora significativament l' experiència del pacient, en minimitzar les dificultats associades als temps d' espera i en maximitzar les possibilitats de recuperació efectiva. Així mateix, aquest aspecte és fonamental per garantir l'excel·lència assistencial, evitant la progressió de malalties oculars i assegurant resultats òptims a llarg termini.

El valor de ser Vithas

La Unitat d' Oftalmologia està ubicada al Centre Mèdic Vithas Lleida, on conviuen múltiples especialitats mèdiques. Aquesta coexistència permet un enfocament coordinat del tractament, beneficiant els pacients mitjançant l'accés a diverses disciplines mèdiques. La proximitat a aquestes especialitats facilita un abordatge multidisciplinari i eficient de la salut, proporcionant avantatges en el procés de diagnòstic i tractament. 

D'altra banda, l'Hospital Vithas Lleida, reconegut pel seu lideratge en innovació tecnològica i excel·lència quirúrgica, incideix en la qualitat assistencial que reben els pacients. La integració amb l'hospital proporciona a la unitat oftalmològica accés a recursos d'avantguarda que eleven el nivell de l'atenció al pacient.

La Dra. Rivas, última incorporació d'un equip que no deixa de créixer

Durant el seu primer any d'activitat, la Unitat d'Oftalmologia de Vithas Lleida ha experimentat un creixement significatiu, sumant especialistes a l' equip inicial format pel Dr. Espinet, el Dr. Vilaltella, la Dra. La Dra. Rivas s'uneix com l'última incorporació, destacant el compromís continu de la unitat amb la millora constant en la qualitat assistencial i l'excel·lència en la cura oftalmològica.

Aquest enfocament es reflecteix en el principal objectiu de l'equip: posar el pacient al centre i garantir la màxima excel·lència en l'àmbit oftalmològic. Amb la mirada posada a cuidar el pacient, la Unitat d'Oftalmologia de Vithas Lleida aspira a convertir-se en un referent en l'atenció oftalmològica a la regió. La incorporació de la Dra. Rivas enforteix encara més la capacitat de la unitat per brindar una cura integral i especialitzada als seus pacients, reafirmant el seu compromís amb la innovació i el progrés continu en el camp de l'oftalmologia. Amb un equip mèdic en constant creixement, la unitat està preparada per enfrontar els desafiaments futurs i seguir oferint els més alts estàndards d'atenció oftalmològica a la regió de Lleida.

← Tornar
© Vithas · Tots els drets reservats · Avís legal ·
VITHAS LLEIDA Carrer Bisbe Torres, 13 · 25002 Lleida · Tel: 973 266 300