Vithas Lleida i l'Associació Contra el Càncer a Lleida uneixen les seves forces contra el càncer

Tel: 973 266 300
Logo Vithas
VITHAS LLEIDA Carrer Bisbe Torres, 13 · 25002 Lleida · Tel: 973 266 300

Vithas Lleida i l'Associació Contra el Càncer a Lleida uneixen les seves forces contra el càncer

dimarts 11 de juny 2024

Des d'aquest moment, els pacients oncològics tractats a l'Hospital Vithas Lleida, així com els seus familiars, comptaran amb el suport i els serveis de l'Associació contra el Càncer de Lleida gràcies a la signatura d'un conveni assistencial entre ambdues entitats.

D'aquesta manera, Vithas Lleida aplicarà el programa "La teva salut és el primer", desenvolupat per l'Associació Espanyola Contra el Càncer, que té com a objectiu facilitar de manera immediata l'obtenció de la informació necessària sobre hàbits de vida saludables i aspectes relacionats amb la salut, la nutrició, el consum de tabac, etc. Aquest programa inclou l'enviament mensual d'informació amb missatges de prevenció i detecció precoç del càncer, i la realització d'una xerrada o sessió informativa anual sobre un tema prèviament acordat amb l'Hospital Vithas Lleida.

Vithas Lleida ajudarà a identificar ràpidament les necessitats dels pacients i els seus familiars un cop hagin estat diagnosticats, avaluarà el grau de malestar que presenten després de rebre el diagnòstic i afavorirà l'accés als diversos serveis que siguin més adequats i s'ajustin a les seves necessitats. Josep Morera, director gerent de Vithas Lleida, ha expressat la seva satisfacció per aquesta aliança, manifestant que "a Vithas Lleida estem compromesos amb la salut i el benestar dels nostres pacients. Aquest conveni amb l'Associació Contra el Càncer a Lleida ens permetrà brindar una atenció més completa i especialitzada als qui enfronten el càncer, assegurant que no només rebin el millor tractament mèdic, sinó també el suport emocional i psicològic necessari". 

Sisco Maranges, president de l'Associació Contra el Càncer a Lleida ha afirmat que "comptar amb el suport estratègic d'entitats sanitàries com Vithas Lleida és crucial perquè ens ajuda a arribar directament al pacient, brindant-li el suport que necessita en els moments més difícils". 

Vithas Lleida: el pacient al centre

Vithas Lleida posa el pacient al centre de totes les seves accions. Fruit d'aquest compromís, Vithas Lleida ha estat un dels patrocinadors del III Congrés de persones amb càncer i familiars, que es va celebrar el passat dissabte 8 de juny a Lleida. En aquest esdeveniment, la Dra. Ariadna Gasol, especialista en oncologia mèdica de l'Hospital Vithas Lleida, va participar aportant la seva experiència i coneixements en el camp de l'oncologia.

A més, Vithas Lleida ha estat una de les entitats que s'ha adherit a la campanya de col·lecta organitzada per l'Associació Contra el Càncer a Lleida durant el mes de maig, mitjançant huit presencials i digitals. Aquesta acció solidària reforça el compromís de l'hospital amb la comunitat i el seu suport continu en la lluita contra el càncer.

← Tornar
© Vithas · Tots els drets reservats · Avís legal ·
VITHAS LLEIDA Carrer Bisbe Torres, 13 · 25002 Lleida · Tel: 973 266 300