El Lleida Esportiu obre les inscripcions al seu Campus Futbol d’Estiu

Tel: 973347114
Escut Lleida Esportiu
LLEIDA ESPORTIU Av. del Doctor Fleming, s/n · 25006 Lleida · Tel: 973347114

El Lleida Esportiu obre les inscripcions al seu Campus Futbol d’Estiu

dimarts 20 de juny 2023

El Campus Futbol d’Estiu del Lleida Esportiu s’adreça a nens i nenes d’entre 6 anys i 15, les que conformen les categories que van des del Prebenjamí fins al Cadet A. Tindrà lloc les dues primeres setmanes del mes de juliol, en dos torns, en horari de les 9 del matí fins a les 13.00 hores.

La proposta del club s’adreça tant als petits i joves que ja formen part de la Base Blava com a altres futbolistes externs que vulguin treballar en la millora dels conceptes tècnics i tàctics, tot complementat amb la pràctica lúdica d’aquest esport.

El Campus de Futbol anirà a càrrec dels diferents entrenadors del planter blau i comptarà amb alguna visita dels jugadors del Primer Equip.

Es durà a terme a les instal·lacions del mateix Camp d’Esports i també a l’Annex on es repartiran els diferents tipus de treballs i sessions que inclouran, a més, l’ús del gimnàs on s’exerciten els membres de l’equip. La participació en el Campus suposarà l’increment i millora de la qualitat tècnica dels participants i el fet que puguin experimentar com és el dia a dia d’un futbolista al club. Les inscripcions es poden formalitzar, fins al 30 de juny, al següent enllaç: https://bit.ly/LLEIDAESPORTIUCAMPUS2023

← Tornar
© LLEIDA ESPORTIU · Tots els drets reservats · Avís legal ·
LLEIDA ESPORTIU Av. del Doctor Fleming, s/n · 25006 Lleida · Tel: 973347114