El futbol, fil conductor de Primària al Pràctiques I

Tel: 973347114
Escut Lleida Esportiu
LLEIDA ESPORTIU Av. del Doctor Fleming, s/n · 25006 Lleida · Tel: 973347114

El futbol, fil conductor de Primària al Pràctiques I

dimecres 14 de febrer 2024

En aquesta ocasió han estat la seixanta nenes i nens de primer i de segon de Primària els que han preparat a consciència una visita que els feia especial il·lusió: la de Javi Soto, Juan Camilo Becerra i Joao Vigário.

I és que justament el futbol és la matèria esportiva que ha triat enguany el centre per a ser el fil conductor del curs per això tothom ha treballat molt la preparació d’aquesta experiència, cosa que s’ha notat moltíssim en la qualitat de les preguntes que han formulat als seus ídols. I és que prèviament, les petites i els petits han aprofitat per documentar-se i veure vídeos sobre l’equip i les seves dinàmiques de treball i així ho han pogut comentar tot plegat amb els futbolistes. La xerrada, com sempre, ha donat pas a la firma d’autògrafs i a l’estona de joc al patí.

Soto, Becerra, Vigario, l’Elsa, responsable de les Escoles Blaves i Jan, community manager també han estat els emissaris del Dibuix Blau; encarregats d’endur-se cap al club tots els dibuixos que els i les estudiants del Pràctiques I han fet a classe amb els que participaran al concurs que premiarà els tres millors treballs de la petita i jove afició del Lleida Esportiu.


GALERIA COMPLETA

← Tornar
© LLEIDA ESPORTIU · Tots els drets reservats · Avís legal ·
LLEIDA ESPORTIU Av. del Doctor Fleming, s/n · 25006 Lleida · Tel: 973347114