Marc Garcia: "Soc la persona ideal per a liderar el projecte del Lleida CF"

Tel: 973347114
Logo Lleida CF
LLEIDA ESPORTIU Av. del Doctor Fleming, s/n · 25006 Lleida · Tel: 973347114

Marc Garcia: "Soc la persona ideal per a liderar el projecte del Lleida CF"

dimarts 09 de juliol 2024

Marc Garcia es considera sobradament preparat per fer-se càrrec d’un dels grans equips de la categoria i és conscient, diu, de la grandesa i la magnitud del club blau


Fer-se càrrec de la banqueta del Lleida CF ha estat una decisió ràpida, senzilla i il·lusionant per al tècnic d’Alzira que assegura que serà un important pas endavant tant en la seva carrera com en la trajectòria de l’entitat blava.

Marc Garcia considera que el Lleida és un altre nivell i celebra l’oportunitat de formar part d’un club que té en la seva història i en la seva massa social tota grandesa i magnitud. Sent que aquest és el moment ideal per a dur a bon port aquest projecte: construir una plantilla versàtil, capaç d’adaptar-se a totes lessituacions que planteja la categoria iser un equip molt ofensiu, sempre protagonista amb la pilota, que decideix en tot moment el que passa a cada partit. El tècnic creu que disposar d’una combinació entre jugadors nous i mantenir un terç del grup de la campanya passada serà un avantatge positiu per a oferir el màxim d’alegries a una afició que s’ha reenganxat al Camp d’Esports.

L’adjunt a la presidència, Marc Torres, i el director de l’àrea esportiva, Raúl Fuster, han agraït la confiança i la predisposició de Garcia que s’identifica plenament amb la idea de joc i de club del Lleida CF. L’equip està defensivament armat i falta alguna opció més en atac per tancar un grup amb una vintena de futbolistes que duguin als blaus el més amunt possible durant la temporada 2024-2025.

← Tornar
© LLEIDA CF · Tots els drets reservats · Avís legal ·
LLEIDA ESPORTIU Av. del Doctor Fleming, s/n · 25006 Lleida · Tel: 973347114