Aprofita l'estiu amb els cursos intensius i les estades a l'estranger de English Study Centre!

Tel: 973 270 909
ENGLISH ESTUDI CENTRE Avinguda Prat de la Riba, 16 · 25004 Lleida, Lleida · Tel: 973 270 909

Aprofita l'estiu amb els cursos intensius i les estades a l'estranger de English Study Centre!

dilluns 10 de juny 2019

Aquest estiu aprofita al màxim les teves vacances per aprendre anglès passant-t'ho d’allò més bé! A English Study Centre t'hem preparat diferents cursos intensius que estan enfocats a la preparació intensiva i concreta dels nivells dels exàmens oficials de Cambridge, per ajudar-te a preparar la convocatòria de Juliol. 
Hi ha cursos intensius per a tots el nivells -A2, B1, B2, C1-. El curs es durà a terme de dilluns a divendres i tindrà una durada de 2 hores diàries. Pots contractar el curs sencer o bé per quinzenes. Les classes estan pensades per enfortir tots els aspectes dels quals t'examinaràs per així agafar la màxima confiança per enfrontar-te a l’examen.

  • A2 i B1: del 25 de juny al 22 de juliol
  • B2: del 27 de juny al 24 de juliol
  • C1: del 26 de juny al 23 de juliol
  • C2: del 26 de juny al 23 de juliol

Del 2 al 10 de setembre també impartirem el curs Intensiu B2, que es durà a terme de dilluns a divendres i tindrà una durada de 3 hores cada dia. Les classes estan dirigides a reforçar tots els aspectes dels que t'examinaràs, per així agafar la màxima confiança possible per afrontar l’examen.

D'altra banda, al centre també us oferim la possibilitat de gaudir d'un ambient intercultural compartint classes i allotjament amb estudiants d'altres països. Excursions, activitats i molt més al Regne Unit, Irlanda, Canadà o Estats Units. Ja fa molts anys que a English Study Centre treballem amb Newlink, una empresa puntera en l’organització de cursos d’anglès per a totes les edats en països angloparlants.

← Tornar
© English Study Centre · Tots els drets reservats · Avís legal ·
ENGLISH ESTUDI CENTRE Avinguda Prat de la Riba, 16 · 25004 Lleida, Lleida · Tel: 973 270 909