El Balàfia Vòlei posa en marxa un campus de vòlei platja

LLEIDA.COM - Balàfia Vòlei Lleida
BALÀFIA VÒLEI LLEIDA C/ Terrassa, 1 (Centre Cívic de Balàfia) · 25005 Lleida, Lleida

El Balàfia Vòlei posa en marxa un campus de vòlei platja

dijous 25 de maig 2023
Campus de vòlei platja - Balàfia Vòlei

El Balàfia Vòlei posa en marxa aquest mes de juliol un campus de tecnificació de vòlei platja. Serà el primer club de Lleida en impulsar una iniciativa d’aquest tipus destinada a joves a partir de 12 anys. Aquest campus estarà dirigit pel director tècnic del club i entrenador del primer equip, Sergi Mirada, i l’entrenador de l’equip júnior i jugador del primer equip, Eddy Herrera.

Les sessions s’han programat les tardes de tots els dimarts i dijous del mes de juliol (del 4 al 27) en diferents horaris. Per als joves entre 12 i 16 anys es durà a terme de 18.00 a 19.30 i per als més grans de 16 anys serà de 19.30 a 21.00 hores. Les places seran limitades a 12 persones per grup i el preu serà de 50€ (que inclouen totes les sessions del mes de juliol). Les inscripcions es poden fer a través d'aquest formulari.

Col·laboració amb LleidaJove

Alhora, el club Balàfia Vòlei col·laborarà amb les activitats d’estiu que ha programat LleidaJove de l’Ajuntament de Lleida que oferirà a tots/es aquells/es joves interessats/des en iniciar-se en el vòlei platja una activitat els dilluns i els dimecres de tot el mes de juliol (del 4 al 27) en diferents horaris. Per als joves entre 12 i 16 anys es durà a terme de 18.00 a 19.30 i per als més grans de 16 anys serà de 19.30 a 21.00 hores. Més informació a LleidaJove - la Palma (carrer la Palma, 6, 973 700 666 i al web.

Aquesta activitat d’iniciació al vòlei platja també comptarà amb la direcció de Sergi Mirada i Eddy Herrera.

Aquesta serà la segona col·laboració entre el Balàfia Vòlei i Lleida Jove, després de la visita dels joves de +Divendres a un entrenament del club. Cal destacar que s’està treballant en dur a terme conjuntament alguna iniciativa més.

Estades d’estiu

El Balàfia Vòlei Lleida també durà a terme les tradicionals Estades d’estiu en horari de matí (9.00 a 14.00 hores) l’última setmana de juny i tot el mes de juliol en torns setmanals a un preu que està entre els 45 € i els 60 €, segons el número de setmanes que s’assisteix i si són jugadors o no del club.

Seran al pavelló municipal de Magraners. Es pot fer la inscripció a través d’aquest formulari.

Cal destacar, a més, que les Estades d’Estiu tindran la visita de jugadors i jugadores que aquesta temporada han estat competint a la Superliga 1, la màxima categoria del voleibol espanyol.

← Tornar
© BALÀFIA VÒLEI LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
BALÀFIA VÒLEI LLEIDA C/ Terrassa, 1 (Centre Cívic de Balàfia) · 25005 Lleida, Lleida