Palau sol·licita a la Paeria una partida pressupostària per dignificar les instal·lacions del Lleida Esportiu

Palau sol·licita a la Paeria una partida pressupostària per dignificar les instal·lacions del Lleida Esportiu

dimecres 30 de agost 2023

Demana la designació d’un responsable específic que tingui un control i vetlli per un manteniment constant de tots les millores pendents de les instal·lacions dels clubs lleidatans


Xavier Palau, cap de l’oposició a la Paeria, ha instat avui a al Govern de la Paeria que destini una partida pressupostària suficient per tal de dignificar la instal·lació esportiva del camp d’esports. “Si Lleida vol ser una ciutat esportiva refent i competitiva amb altres ciutats, amb un nombre d’habitants similars, és imprescindible tenir cura de totes les instal·lacions esportives municipals”, ha assegurat Palau.

En aquest sentit, el líder popular exigeix a l’Ajuntament de Lleida a designar un responsable específic perquè tingui un control i vetlli per un manteniment constant de tots les millores pendents de les instal·lacions dels clubs lleidatans. “Els usuaris del Lleida Esportiu denuncien l’abandonament i la deixadesa per part de l’Ajuntament, a banda de la manca d’inversió dels successius governs de la Paeria en els darrers anys”, ha explicat Palau.

Xavi Palau ha visitat avui el Lleida Esportiu de la mà de Vicente Jabaloyes, gerent de l’entitat.  “A més a més, cal fixar la revisió dels convenis amb les associacions esportives que queden pendents de renovar i, també,  impulsar les subvencions suficients per ajudar als clubs i als equips base”, ha afegit el cap de l’oposició a la Paeria.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida