Palau insta a la Paeria a la reducció d’impostos

Palau insta a la Paeria a la reducció d’impostos

dijous 21 de setembre 2023

Xavier Palau, cap de l’oposició de la Paeria, ha instat al govern municipal a la reducció d’impostos en les pròximes ordenances fiscals del 2024. “A Lleida paguem impostos de primera i tenim serveis de segona i, per això, cal un canvi el més aviat possible, sobretot, amb el tribut local de l’IBI”, ha exposat Palau.

El líder popular aposta per una agenda reformista en matèria fiscal que afavoreixi les  bonificacions dels autònoms i d’emprenedors. “Hem de provocar la creació de noves empreses, a més, de generar sinèrgies amb el teixit empresarial i comercial de la nostra ciutat”, ha manifestat Palau.

En paral·lel, el cap de l’oposició ha posat en funcionament una taula independent d’economistes experts perquè proposi iniciatives fiscals per les pròximes ordenances en benefici dels lleidatans i lleidatanes. “El govern de la Paeria ha de decidir entre dos models: l’agenda reformista fiscal que proposo o el model actual que portem arrastrant dels governs anteriors i que asfixia als contribuents”, ha finalitzat Palau.

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida