Palau denuncia a la Paeria la manca de manteniment de les instal·lacions de la UE Gardeny

Palau denuncia a la Paeria la manca de manteniment de les instal·lacions de la UE Gardeny

dimarts 26 de setembre 2023

Demana la inversió necessària perquè els usuaris i assistents puguin gaudir d’unes instal·lacions dignes


Xavier Palau, cap de l’oposició a la Paeria, denuncia a la Paeria la manca de manteniment del camp de la Unió Esportiva Gardeny i demana la inversió necessària perquè els usuaris puguin gaudir d’unes instal·lacions dignes. “L'Unió Esportiva Gardeny, un club amb un projecte de barri i una magnífica labor d’inserció social, ha experimentat un deteriorament significatiu amb el temps a causa de la falta de manteniment i atenció adequada per part dels governs anteriors”, ha lamentat Palau.

Palau ha exposat que aquests problemes inclouen l'estat de la gespa, així com la manca de reparació de les xarxes i de les baranes de protecció. “No obstant, el  principal problema que presenta actualment el camp és la situació dels lavabos comunitaris, els quals es troben en estat lamentable, pel seu deteriorament i, on l’accés no és apte per persones amb mobilitat reduïda”, ha explicat el cap de l’oposició.

El grup popular ha assegurat que aquesta manca de manteniment no només afecta la qualitat de l'experiència dels esportistes i aficionats, sinó que també posa en risc la seguretat de les persones que visiten les instal·lacions. És per això, que Palau exigeix al Govern actual una acció immediata per afrontar aquesta situació.
 

← Tornar
© PARTIT POPULAR LLEIDA · Tots els drets reservats · Avís legal ·
PARTIT POPULAR LLEIDA Plaça Sant Joan, 13 3ª · 25007 Lleida